Serialo "True Detective" kadras

Vienas geriausių visų laikų serialų neabejotinai yra JAV kabelinės televizijos HBO „Tikras detektyvas“ . Šis detektyvinis serialas nuo pirmojo kadro užkariavo milijonus gerbėjų ne tik JAV, bet ir visame pasaulyje.

Serialas, vadinamas geriausiu televizijos reginiu pastaraisiais metais, įtraukia nuopirmos iki paskutinės minutės – įspūdingas siužetas, žvaigždės aktoriai – vienas iš pagrindinių vaidmenų atiteko 2014 m. Oskaro premijos laureatui už geriausią vyrišką vaidmenį, aktoriui Matthew McConaughey, bet ne jis šio rašinio herojus.

Jeigu užgniaužę kvapą stebėjote šį detektyvinį šou nuo pradžios iki pabaigos, ar tiesiog matėte nors vieną jo seriją, jūs tikriausiai pastebėjote vieną kadrą…

Tai – Sankt Peterburge gyvenančio Murbo Dagldiyan‘o kūrinys. Pasak paties autoriaus jį domina itin itelektualus nuogo kūno vaizdavimas. Šis kadras buvo užfiksuotas beveik atsitiktinai 2011 m. po pagrindinės fotosesijos pabaigos.

Iš pradžių Murbo nepažiūrėjo į tai rimtai, kai HBO atstovai bandė susisiekti su juo per socialinius tinklus dėl fotografijos panaudojimo. Kanalas pasiūlė 500 dolerių už nuotrauką tiksliai nenurodydamas, kaip ji bus panaudota. Sutartis buvo pasirašyta virtualiai, elektroniniu būdu.

© Murbo Dagldiyan‘o nuotr. 

Ir tik po kelerių metų, kai Murbo Dagldiyanas beveik pamiršo apie sandėrį, fotografo draugai atkreipė jo dėmesį į serialo pradžią, kur itin vykusiai panaudotas šis menininis kadras. Kuomet fotografas susirado sutartį su HBO ir ėmė atidžiai skaityti kas parašyta smulkiomis raidėmis, vis tik paiaškėjo, kad serialo „Tikras detektyvas“ vardas ten įrašytas.

Detektyvas

Serialo „Tikras detektyvas“ įžangos kadras

Serialo “Tikras detektyvas” įžanga

Taip pat saitykite: Visiškai kitoks antrasis “True Detective” sezonas nenusileidžia pirmajam

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: