Justin Bieber / instagram archyvo nuotr.

Jei manote, jog Justin Bieber yra tas pats narciziškas jaunuolis, kuris prieš nepilną dešimtmetį dainavo dainą “Baby”, tai gerokai klystate. Per pastarąjį dešimtmetį Amerikos pop žvaigždė spėjo subręsti bei stebinamai pakeisti savo charakterį ir elgseną. Kas galėjo pagalvoti, jog už viso to slypi santuoka bei naujoji Justin gyvenimo kompanijonė.

Jaunystės sėkmė bei išgarsėjimas

Justin Bieber staigus išpopuliarėjimas pop pasaulyje įvyko išties žaibiškai dėka jo mamos Pattie, kuri paskatino Justin įkelti save dainuojant į „Youtube“ puslapį. Justin mama Pattie daininką įtikino, jog šis turi neeilinį talentą dainuoti bei paskatino savo talentu pasidalinti su pasauliu, ko pasekoje Justin tiesiog sprogo populiarumu. Jau 2008 metais jaunasis daininkas dalinosi studija su tokiomis žvaigždėmis kaip Usher, bei įrašinėjo vėliau rekordus mušusius hitus. Vėliau atlikėjas taip pat išleido rekordus sumušusias dainas: „As Long as You Love Me“, „Boyfriend“, „Beauty and a Beat“, „Eenie Meenie“ ir kt. Per pirmus penkerius karjeros metus Justin populiarumas išaugo dramatiškai, tačiau kartu su populiarumu ir sėkme, Justin sulaukė daug neapykantos.

Staigus nuopuolis

Per 2013 metus socialinės medijos bei internetas atsisuko prieš atlikėja su kaupu, kuomet Justin elgesys už scenos ribų buvo paviešintas paparacių.


View this post on Instagram

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Pasak žiniasklaidos, Justin apmėtė savo kaimynų namus kiaušiniais, neleistinai lengtyniavo prabangiomis mašinomis, taip pat buvo nufotografuotas Brazilijos „plaštakių“ bordelyje. Pop žvaigždė taip pat buvo keletą kartų nufilmuotas arogantiškai besielgiantis ir užsipuolantis savo fanus. Arogantiškas bei narcizistiškas elgesys buvo ypač kirtikuojamas daugelio žmonių, tad Justin sulaukė daug neapykantos iš fanų bei internetinių patyčių, kas ypatingai pakenkė atlikėjo reputacijai.


View this post on Instagram

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Asmenybę pakeitusi santuoka

Anot Justin jis šiomis dienomis yra labiau susitelkęs į dvasines vertybes, kurios anot daininko yra svarbesnės net už muzikinę karjerą. Žvaigždė mano, jog subrendusi asmenybė bei pasikeitusios vertybės yra dėka jo naujosios sutuoktinės Hailey Boldvin. Pora netyčiomis atskleidė savo santykius kuomet slapčia stengėsi susituokti Manheteno mieste, tačiau buvo pastebėti paparacių. Pasak sutuoktinių, šie planuoja turėti iškilmingesnes vestuves, su daugiau svečių.


View this post on Instagram

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

„Šiuo metu esu emocionaliai nestabilus, sunkiai randu sau ramybę.Tačiau Hailey yra logiškas bei gyvenime turintis struktūrą žmogus, ji yra tai ko man reikia“, – paparaciams kartojo Justin. Atlikėjęs „Vogue“ žurnalo interviu metu pasakojo, jog išties gailisi savo elgesiu jaunystėje, kuomet fanams bei žiniasklaidai pasirodydavo niekingas ir pasipūtęs. Atlikėjas tai visiškai pripažysta ir žvelgia į praeitį savikritiškai. Šiuo metu Justin bei Hailey renkasi laisvalaikį namuose, žiūrint filmus bei gaminant maistą, vietoje pašėlusių vakarėlių.

Nuo mažens sukrauti turtai

Paak „Celebrity Net Worth“ matuoklio 24 metų daininko turtas yra vertas apytiksliai 265 milijonų JAV dolerių, o  per metus uždirbaji uždirba  80 milijonų. Dauguma uždirbtų pinigų atkeliauja iš pasaulinių turų, kurių metu atlikejas keliauja po pasaulį dainuodamas ant įvairių scenų. Tačiau kita priežastis didžiulių finansinių nuopelnų – reklamos. Viena iš labiausiai žinomų Bieber reklaminių sutarčių yra prestižiškasis „Calvin Klein“ prekinis ženklas. Justin debiutinis albumas „My World“ Jungtinėse Amerikos valstijose buvo parduotas milijoną kartų, taip pat ypač daug sėkmės turėjas antrasis albumas „Under the Mistletoe“, buvo parduota net 2 milijonai kopijų. Šiuo metu žvaigždė savo socialiniame tinkle „Instagram“ turi net 115 milijonų sekėjų.

Taip pat skaitykite: Cardi B: nuo striptizo šokėjos iki pasaulinės žvaigždės [VIDEO]

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: