Youtube archyvo nuotr.

Žiemos laikotarpiu, kai temperatūra žemiau nulio, daugelis pasaulio ežerų užšąla. Patiems drąsiausiems atsiranda galimybė kojomis ar pačiūžomis ištyrinėti naują paviršių. Tačiau inžinieriui, žinomam kaip „The Q“, kuris mėgsta pakeisti daiktus, toks ledinis paviršius, tai galimybė sugalvoti ką nors pavojingai kūrybingo.

Šis novatoriškas pramuštgalvis nusprendė savo dviračio padangas pakeisti diskinio pjūklo geležtėmis, kad galėtų pasivažinėti ledu. Savo išradimą jis vadina „Ledračiu“.

„The Q“ atsargiai nuėmė originalias savo dviračio padangas bei stipinus ir pakeitė jas didžiuliais geležiniais diskais su aštriais ašmenimis kraštuose. Kai jis pirmą kartą pabandė važiuoti apledėjusiu ežeru, aštrūs ašmenys ledą pjovė kiaurai ir pavažiuoti paviršiumi buvo neįmanoma. Bandydamas išspręsti kilusią problemą, sumanusis inžinierius sugrįžo su dviračiu į dirbtuves ir visiems atsikišusiems ašmenims uždėjo po geležinę detalę. Antras bandymas buvo sėkmingas! Vaizdo įraše, patalpintame „YouTube“ platformoje, matoma, kaip drąsusis dviratininkas kuo paprasčiausiai važiuoja ežero paviršiumi.

Tai ne pirmas kartas, kai „The Q“ pakeičia tradicines dviračio padangas. 2019 metais, ekscentriškasis inžinierius sukūrė porą „ratų“ – prie kiekvieno iš didelių stipinų pritvirtino po sportinį batelį. Pasivažinėjimas tokiu „Batračiu“ buvo gan kratus, tačiau naujausias bandymas ėjosi kaip per sviestą.

Taip pat skaitykite: Rusijos mokslinės fantastikos „Cyberpunk Farm“ trumpo metražo juosta sparčiai plinta po internetą [ŽIŪRĖTI]

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: