Kartais žmonės vaikystėje svajoja apie gyvenimą pasakų šalyje, kurioje nuolat šviečia saulė, skraido margaspalviai drugeliai, o pievos tiesiog mirga nuo įvairiaspalvių gėlių žiedų. Tačiau augant, šie norai dažniausiai kažkur išnyksta: pasakų šalį pakeičia realybė, kuri nėra tokia šviesi ir spalvota, kaip tikėjomės.

Amina Mucciolo – Studio Mucci įkūrėja, moteris, nekada nepamiršusi fėjų ir vienaragių šalies, bei savo gyvenimą pavertusi spalvota vaivorykšte, kurioje nuobodybė neįžvelgiama net niūriausią dieną.

34 metų Instagram žvaigždė, dievinanti spalvas, savo kasdienybe sudomino tūkstančius socialinės programėlės naudotojų. Tiesa, tai nestebina, nes šios moters tiesiog neįmanoma nepastebėti dėl jos ryškaus aprangos stiliaus. Nors daugelis mano, jog moterys, netelpančios į mažiausių dydžių drabužius, privalo slėpti savo „trūkumus“ po juodais, tamsiais rūbais, tačiau Amina Mucciolo įrodė, kad drabužių spalva visiškai nepriklauso nuo kūno sudėjimo: „ Tu gali uždirbti daugiau pinigų, numesti 10 kilogramų, tačiau tai neprivers tavęs labiau mylėti save. Labai svarbu mylėti save tokią, kokia esi dabar, šią akimirką“ – portalui sweetyhigh.com teigė moteris. Nuolatos ryški ir visiškai nekompleksuojanti dėl savo išvaizdos, Amina neretai vadinama vaikščiojančia vaivorykšte.

17

Šiuo metu Kalifornijoje gyvenanti dizainerė, ne tik nuo galvos iki kojų rengiasi įvairiausių pastelinių spalvų drabužiais, bet ir savo namus įrengė lyg spalvotą mergaitės svajonę. Kartu su savo vyru Salvatore įsigijusi nenaudojamą loftą, vos per metus pavertė jį 650 kvadratinių metrų vienaragių rojumi, kurį pati vadina „Debesų šalimi“. Turbūt labiau Aminos Mucciolo loftą atspindinčio pavadinimo, net ir negalėtų būti – juk čia nėra nei vienos nuobodžios spalvos, baldus puošia įvairiausi piešiniai, o ant lubų supasi įvairiaspalviai origami paukščiai.

13

Įdomiausia tai, kad spalvota moters kadienybė suteikia daug džiaugsmo ne tik jai, bet ir beveik 190 tūkstančių jos sekėjų Instagrame. Pasivadinusi Kutų fėja (angl.: Tassel fairy) ir savo pomėgį gaminti įvairiaspalves kutų girliandas pavertusi verslu, kurį pavadino Studio Mucci, dizainerė stengiasi padovanoti bent šiek tiek amžino pavasario splavų kiekvienam savo klientui, kuris įsigyja jos gamintus namų aksesuarus. „Vien faktas, kad kažkas, ką aš sukūriau, naudojama kitų žmonių visame pasaulyje, yra nuostabus. Ir visai nesvarbu, ką aš kuriu ar kiek laiko tai užima, svarbiausia, kad tokiu būdu aš tampu jų gyvenimo dalimi. Tai mėgstamiausia mano darbo dalis.“ – viename savo video bloge sakė moteris.

12

14

15

16

18

30

19

20

21

22

24

25

27

28

33

29

31

32

Taip pat skaitykite: Kauno centre parduodamas 4-kambarių butas, kurio pavydėtų ir Marija Antuanetė [FOTO]

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: