Organizatori archyvo nuotr.

Pritrūkus pinigų kasdienėms išlaidoms, medicinos paslaugoms, norint išvykti į tolimą kelionę, įsigyti automobilį, atnaujinti gyvenamąjį būstą ar atlikti namų remontą, vis daugiau žmonių renkasi paskolas. Kiekviena paskola – tai finansinis įsipareigojimas, kurį dalimis reikės grąžinti nustatytą laiko terminą, o gautas finansavimas leis apmokėti visas reikiamas išlaidas. Dauguma bankų paskolas yra suskirstę į atskirus tipus. Kiekvienas jų turi fiksuotą metinę palūkanų normą ir kitas sąlygas, apie kurias klientai gali daugiau sužinoti internete bei yra informuojami asmeniškai prieš pasirašant sutartį. Paskolų bankas rekomenduoja atsižvelgti į tai, kokiai paskirčiai asmeniui reikia finansavimo šaltinio, nes nuo to priklauso pasirenkamos paskolos tipas.

Sveikata – kiekvieno iš mūsų brangiausias turtas, todėl neturint reikiamo kiekio lėšų įvairiems tyrimams, operacijoms, sveikatinimo paslaugoms apmokėti, paskolų bankas gali suteikti pilną arba dalinį finansavimą medicinoms paslaugoms. Plastinė chirurgija, odontologinis gydymas, reabilitacijos procedūros kainuoja nemažus pinigus, todėl norint jas apmokėti, asmenims tenka plačiai atverti piniginę. Reguliariai lankantis pas gydytojus, atliekant reikiamus tyrimus ir procedūras, kai kurioms ligoms galima užbėgti už akių, neleisti joms plisti ir tokiu būdu išlikti energingiems bei sveikiems. Ortopedinės priemonės, operacijos bei pooperaciniai periodai, sveikatinimo procedūros, kurios gali būti vykdomos ne tik Lietuvoje, bet ir už jos ribų, pareikalauja nemažų finansų, todėl neturint reikiamo kiekio santaupų, paskola medicinos paslaugoms tampa sprendimu, užtikrinančiu gydymą ar sveikatinimosi laiką po jo.

Paskola namų remontui – dar vienas finansavimo tipas, suteikiantis galimybę greitai atnaujinti gyvenamąjį būstą ir įsigyti visas reikiamas statybines medžiagas ar baldus. Prieš pasirenkant šį paskolos tipą, specialistai rekomenduoja susidaryti planą ir gerai apgalvoti, kokias medžiagas ar baldus reikės įsigyti. Jeigu planuojamas kapitalinis būsto remontas ir reikės atnaujinti sienas, lubas, grindis, remonto sąmata gali tapti pakankamai didelė, nes įvairiems darbams atlikti bus samdomi darbuotojai. Tokiu atveju specialistai pataria paskaičiuoti tikslią pinigų sumą, kurios prireiks darbuotojų užmokesčiams, reikiamoms įsigyti medžiagoms, baldams, interjero kūrimui ir kreiptis dėl konkretaus paskolos dydžio.

Vartojimo paskola suteikiama tuomet, kai asmeniui ar šeimai pritrūksta lėšų didesniems pirkiniams įsigyti kaip buitinė technika, kompiuteriai, mobilieji telefonai, baldai, siekiant apmokėti studijas tiek Lietuvoje, tiek užsienio šalyse, norint išvykti į kelionę ir pan. Pastebima, kad vis didesnis skaičius žmonių renkasi vartojimo paskolas ir jų dėka išpildo senas svajones, įsigyja didesnius pirkinius, išvyksta į tolimą užsienio šalį paatostogauti ir pan.

Svajojantiems įsigyti naują ar naudotą automobilį, tačiau neturintiems reikiamo santaupų kiekio gali padėti paskola automobiliui. Be transporto priemonės įkeitimo suteikiama paskola tampa sprendimu tiems asmenims, kuriems automobilis yra neatsiejama kasdienybės dalis, padedanti greičiau nukeliauti iš vieno taško į kitą, taip pat esant būtinybei į mokyklą, būrelius vežti mažus vaikus. Jeigu į banką kreipiamasi dėl paskolos naudotam automobiliui įsigyti, specialistai rekomenduoja apgalvoti, ar transporto priemonės nereikės atnaujinti, pavyzdžiui, įsigyti naujų padangų, pakeisti tam tikras jos dalis. Tokiu atveju galima rinktis didesnę paskolos sumą, kurios likusi dalis nuo automobilio pirkimo apmokės išlaidas, skirtas automobilio remontui ar reikiamoms dalims įsigyti.

Verslo paskola – tai dar vienas paskolos tipas, kuriuo gali pasinaudoti ne mažiau nei vienerius metus veiklą vykdančios įmonės. Individualūs sprendimai, pritaikyti kiekvienos įmonėms poreikiams, suteikia galimybę verslui augti, plėstis ir tapti rinkos lyderiais.

Reklama: kku.lt

Užsakymo Nr. KMC170045

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: