Organizatorių archyvo nuotr.

Savo veiklą nuolatos plečianti tarptautinė atsiskaitymų sistema „Paysera“ vis daugiau skirtingų paslaugų siūlo savo klientams Latvijoje. Spalio 23-24 dienomis „Paysera“ dalyvauja Baltijos regiono verslo ir technologijų parodoje „Ryga Comm“, kur  pristato savo pasiekimus ir kartu ieško plėtros galimybių.

Sparčiai klientų ratą plečianti ir intensyviai su verslo niša bendradarbiaujanti tarptautinė mokėjimų sistema „Paysera“ šį kartą savo paslaugas pristatys Latvijos rinkai ir pasirodys „Ryga Comm“ parodoje. Daugiau apie „Paysera“ paslaugas galės sužinoti tiek fiziniai, tiek verslo klientai .

„Paysera“ – tai Lietuvoje elektroninių pinigų įstaigos „EVP International“ sukurta tarptautinė mokėjimų sistema, šiuo metu veikianti didžiojoje daugumoje pasaulio šalių. Latvijoje jau yra beveik 10 tūkst. „Paysera“ klientų ir šis skaičius nuolat auga. Latvijoje dirba specialus „Paysera“ padalinys. Beje, „Paysera“ distributorių tinklą nuolatos plečia, todėl visada yra atvira pasiūlymams.

„Plėtojame tarptautinę mokėjimų sistemą, todėl siekiame, kad mūsų paslaugos būtų vienodai prieinamos visose šalyse, kuriose jas teikiame. Džiaugiamės, kad kaimyninėje Latvijoje turime tokį didelį būrį mumis pasitikinčių klientų. O tuos, kurie dar nėra susipažinę su „Paysera“ veikla, kviečiame apsilankyti parodoje „Ryga Comm“. Čia pristatysime naujai kuriamus ir plėtojamus projektus, kurie palengvins darbą organizuojant renginius, atliekant apskaitos veiksmus, renkant įmokas ir užsiimant kitokia veikla“, – sakė „EVP International“, plėtojančios mokėjimų sistemą „Paysera“, plėtros projektų vadovas Daumantas Barauskas.

„Paysera“ klientai Latvijoje gali naudotis visomis paslaugomis, skirtomis tiek fiziniams, tiek juridiniams asmenims. „Paysera“ sąskaita – atidaroma internetu vos per kelias minutes ir yra visiškai nemokama. „Paysera“ siūlo ir daugiau nemokamų arba patrauklia kaina viliojančių paslaugų. Visai neseniai Latvijoje taip pat pradėjo veikti ir grynųjų pinigų išėmimo ir įnešimo į „Paysera“ sąskaitą tinklas. Grynųjų pinigų operacijas galima atlikti „Money Express“ skyriuose, veikiančiuose Rygoje.

„Paysera“ įmokų surinkimo paslauga – itin praktiška ir patogi elektroninių verslų vystytojams. „Paysera“ siūlo įmokas rinkti daugybe skirtingų būdų – per „Paysera“ sistemą, per įvairius komercinius bankus bei kitas mokėjimų sistemas. Bet kuriuo skirtingu būdu surinktos lėšos yra laikomos vienintelėje sąskaitoje, todėl nereikia daugybės bankų sąskaitų ir laiko bei lėšų jų administravimui. Į šią sąskaitą lėšos pervedamos realiu laiku, todėl iš karto žinoma, kada klientas apmokėjo pirkinius ar paslaugas ir galima greitai išsiųsti prekes bei sutrumpinti kliento aptarnavimo laiką. Be to, pinigais galima disponuoti iš karto.

Apie „Paysera“

Tarptautinę mokėjimų sistemą „Paysera“ valdo UAB „EVP International”. 2012 metais elektroninių pinigų licenciją gavusi bendrovė jau pasiekė įspūdingų rezultatų: šiuo metu yra daugiau nei 200 000 „Paysera“ klientų. Iš „Paysera“ sąskaitos vien per 2014 metus buvo pervesta 750 mln. eurų.

„Paysera“ paslaugos apima įvairius atsiskaitymo būdus tiek verslui, tiek fiziniams asmenims: atsiskaitymą internetu ir mobiliaisiais įrenginiais, tarptautinius pervedimus už vietinių kainą, įmokų surinkimo paslaugą SMS žinutėmis, internetu ir skenuojant QR kodą prekybos vietose, nemokamą programėlę – mobiliąją piniginę išmaniesiems telefonams.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: