Organizatorių archyvo nuotr.

Nors dušo kabina gali tarnauti maždaug keliolika metų, neišvengiamai ateina laikas kai esamą reikia pakeisti nauja. Ne paslaptis ir tai, kad renkantis esamą dušo kabiną, neretai būna padaromos tam tikros klaidos, kurių nebesinorėtų pakartoti dar kartą. Taigi, visa tai leidžia daryti išvadą, kad yra iš tiesų nemažai akcentų, kuriuos tiesiog būtina įvertinti renkantis naują dušo kabiną. Tad pats metas su jais susipažinti ir įsiminti.

Kaip žinia, dušo kabinos gali būti permatomos arba ne. Dažnai perkantieji dušo kabinas jos permatomumą arba ne, sieja tik su privatumu. Tačiau dėmesį verta atkreipti ir į tai, kad yra ir daugiau niuansų, pavyzdžiui, vizualinių. Jei pasirinksite permatomą dušo kabiną, tai ji tikrai netaps išskirtiniu jūsų vonios kambariu. priešingai, greičiau susilies su visa erdve, tokiu būdu ją vizualiai padidindama, ir atvirkščiai – jei pasirinksite nepermatomą dušo kabiną, tai jos spalviškumas pavers ją išskirtiniu vonios kambario akcentu. Na, o tuo atveju, jei spalvos bus tamsioms, vonios kambarys optiškai gali atrodyti šiek tiek mažesniu nei iš tiesų yra. Kad ir kokios dušo kabinos – permatomos arba ne, jus domina labiausiai, jų tikrai galite įsigyti internetu.

Dar vienas ne ką mažiau svarbus aspektas yra durys. Kokioms – stumdomoms ar varstomoms teikti pirmenybę? Jei jūsų namuose esančio vonios kambario plotas nėra didelis, o prieš tai buvote pasirinkę dušo kabiną su varstomomis durimis, drąsiai galima sakyti, kad padarėte ne tokią jau ir menką klaidą. Jei tik būtumėte pasirinkę kabiną su stumdomomis durimis, būtumėte sutaupę iš tiesų daug vietos bei ją išnaudoti kitiems tikslams pavyzdžiui, pastatyti ten lentynėlę su kūno priežiūrai skirtomis priemonėmis ir t.t.

Taip pat svarbus yra ir kitas akcentas – kokią dušo kabiną – su rėmu ar berėmę pasirinksite? Nepriklausomai nuo to, kokių klaidų buvote padarę anksčiau, reikėtų įsiminti keletą svarbių niuansų. Pasirodo, berėmės dušo kabinos yra idealus sprendimas tuo atveju, jei norisi modernaus, itin šiuolaikiško bei stilingo vaizdo, o taip pat – jei siekiama sukurti lengvumo įspūdį. Tačiau dušo kabinos su rėmais, taip pat turi puikių pranašumų – jos yra vertinamos kaip patvaresnės, atsparesnės aplinkos veiksniams ir ilgiau tarnaujančios.

Perkant naują dušo kabiną, atsiranda gera proga savęs paklausti, ar rinksitės tokį gaminį, kurio stiklas būtų dekoruotas kokias nors piešiniais? Jei dabar jūsų vonios kambaryje yra nedekoruoto stiklo dušo kabina (ir tokia buvo ne vienerius metus), tai pats metas pagalvoti, galbūt verta pakeisti bent šiek tiek vonios kambarį? Spalvingi ir kūrybiški dušo kabinos piešiniai galėtų tapti puikiu sprendimu.

Na, o pabaigai belieka tik pridurti, kad kiekvienas naujos dušo kabinos pasirinkimas yra gera proga apgalvoti ir tai, ar jus tikrai tenkina dabartinės dušo kabinos dydis. Įdomu tai, kad nemaža dalis žmonių renkasi mažesnes dušo kabinas, siekdami sutaupyti pinigų arba vietos. Tačiau netrunka suprasti, kad komfortas taip pat yra labai svarbus dalykas. Taigi, jei dabartinė dušo kabina jums atrodo šiek tiek per ankšta, pats metas ištaisyti savo klaidą.

Kaip matyti, egzistuoja iš tiesų nemažai svarbių dalykų, į kuriuos būtina atkreipti dėmesį, siekiant pasirinkti tinkamiausią dušo kabiną. Tad, kad ir kokius lūkesčius keltumėte vonios kambariui bei jos pirkiniams, šiuos gaminius tikrai verta pirkti internetu, nes tokiu atveju jūsų lauks kur kas didesnis pasirinkimas bei greitas, patogus, ir, žinoma, saugus pristatymas.

Užsakymo Nr. KMC200101

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: