Netflix nuotr.

„Netflix“ išleido stand-up komedijos pasirodymą „John Mulaney: Baby J“, kuriame garsus amerikietis komikas John Mulaney pasakoja juokelius bei atvirai dalinasi apie savo priklausomybę narkotikams bei reabilitaciją.

John Mulaney – amerikiečių komikas, rašytojas bei aktorius, gerai žinomas, dėl savo darbo „Saturday Night Live“ televizijos laidoje. J. Mulaney gimė Čikagoje, Ilinojaus valstijoje, šiuo metu jam yra 40 metų. Komikas baigė bakalauro studijas Džordžtauno universitete. Mulaney pramogų industrijoje aktyviai dirba nuo 2002 m. ir yra garsus dėl savo siurrealistinio humoro bei satyros. Jo komedijos temos apima Amerikos kultūrą, kasdienį gyvenimą, narkotikų vartojimą, religiją ir popkultūrą.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by John Mulaney (@johnmulaney)

„John Mulaney: Baby J“ –  2023 m. stand-up komedijos pasirodymas, kurį parašė ir pagrindinį vaidmenį atlieka John Mulaney. Šis pasirodymas nufilmuotas 2023 m. vasario mėn. Bostono simfoninėje salėje, o platformoje „Netflix“ patalpintas 2023 m. balandžio 25 d.

„Baby J” tai stand-up pasirodymas apie viešą Mulaney kovą su priklausomybe, reabilitaciją ir intervenciją, dėl kurios ir prasidėjo jo priklausomybės narkotikams gydymas.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Netflix Comedy (@netflixisajoke)

Per pora metų komikas susidūrė su nemažai iššūkių ir gyvenimo pokyčių. Per šį laiką J. Mulaney lankėsi reabilitacijos skyriuje, išsiskyrė su savo ilgamete partnere Anna Marie Tendler, pradėjo naujus santykius su aktore Olivia Munn bei susilaukė vaiko. Dėl šios priežasties „Baby J” pasirodymas buvo labai laukiamas, gerbėjai norėjo sužinoti, kaip su šiais pokyčiais, o ypač su priklausomybe narkotikams, tvarkosi pats John Mulaney, tai buvo pirmasis komiko stand-up  pasirodymas po šių pasikeitimų jo gyvenime.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by John Mulaney (@johnmulaney)

Pasirodyme John Mulaney nepaliečia savo santykių su buvusia žmona Anna Marie Tendler ir jo vaiko motina, nauja partenere Olivia Munn temų. Taip pat per daug laiko neskiria rimtam savo narkotikų ir alkoholio vartojimo problemų nagrinėjimui, jis laikosi savo tradicinio komiško stiliaus, šaipydamasis iš to.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by John Mulaney (@johnmulaney)

„Tą vakarą aš tikrai buvau asilas. Aš tai pripažįstu. Bet klausykite, aš ant jų įniršau. Tą vakarą buvau toks piktas… Jie bandė man pasakyti, ką daryti su mano gyvenimu, jie bandė mane kontroliuoti. jie norėjo išsiųsti mane į reabilitaciją mėnesiams. Jaučiausi bejėgis. Jaučiausi labai piktas. Dabar, stovėdamas čia šį vakarą… Jog galėčiau daryti šį pasirodymą ir stovėti čia – klausykite, esu dėkingas visiems už šį įsikišimą. Jie įsikišo, susidūrė su manimi ir visiškai išgelbėjo mano gyvybę.“, – apie dvylikos artimųjų, draugų intervenciją atvirauja jis.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by John Mulaney (@johnmulaney)

Vyras taip pat pasakojo: „Anksčiau man rūpėjo, ką kiti apie mane galvoja. Tai buvo viskas, kas man rūpėjo. Ir man jau neberūpi. Neberūpi, nes galiu nuoširdžiai pasakyti, ką kažkas man gali padaryti blogiau nei tai, ką aš pats galiu padaryti sau?“

„John Mulaney: Baby J“ tai labai juokingas istorijų rinkinys iš be galo chaotiško ir sunkaus komiko gyvenimo laikotarpio.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: