Organizatorių archyvo nuotr.

Statybų aikštelė jums asocijuojasi su dulkėmis, įvairiais nešvarumais, mikrodalelėmis ir dujiniais teršalais? Žinoma, darbų įkarštyje tokia betvarkė – neišvengiama. Vis dėlto, labai norint, galima užtikrinti, kad darbo aplinka būtų tvarkinga ir švari. Tiesa, tam būtina pasirūpinti tinkama valymo įranga.

Darbuojatės prie statybų projekto? Nežinote, kokios valymo įrangos jums gali prireikti? Šiame straipsnyje aptariame populiariausią valymo techniką – kviečiame skaityti.

Dulkių siurbliai

Įžangoje jau užsiminėme, kad statybų aikštelėje, ypatingai darbų įkarštyje, gausu įvairiausių nešvarumų. Akivaizdu – buitinis dulkių siurblys jų išvalyti nesugebės. Todėl jei darbuojatės statybose, jums aktuali statybinio dulkių siurblio nuoma. Šis įrenginys surinks ne tik įprastas dulkes, tačiau ir smulkias statybines atliekas.

Renkantis statybinį dulkių siurblį, svarbu atsižvelgti į darbų intensyvumą ir pobūdį – atkreipkite dėmesį, kokių atliekų dažniausiai lieka po darbų. Šia informacija pasidalinkite su nuomos paslaugų konsultantais – jie jums tikrai padės išsirinkti tą įrenginį, kuris labiausiai atitinka jūsų poreikius.

Grindų šveitimo ir plovimo mašinos

Statybinių dulkių siurblių nuoma – išties aktuali darbuojantis prie statybinio projekto. Tiesa, tai ne vieninteliai aplinkos valymo įrankiai, kurių jums gali prireikti. Sakykime, dirbate didelėje pramoninėje patalpoje ar sandėlyje. Tokiu atveju, tikėtina, kad dulkių siurblio neužteks. Tačiau jums pasitarnaus grindų valymo įranga – šveitimo ir plovimo mašinos.

Tai – įrenginiai, kurie gali šveisti ir valyti grindis vienu metu. Įprastai, tokios mašinos turi skirtingus valymo režimus, kurie leidžia pritaikyti įrenginį konkrečiam nešvarumų tipui ar grindų paviršiui. Taupykite laiką ir darbo jėgą – patalpas, kuriose dirbate, aprūpinkite kokybiška grindų plovimo ir šveitimo mašina.

Aukšto slėgio plovimo aparatai

Purvo statybvietėse tikrai netrūksta, todėl, jei ruošiatės naujam statybų projektui, aukšto slėgio plovimo aparatai jums bus išties labai naudingi. Jie puikiai tinka valyti sunkiai pašalinamus nešvarumus nuo tokių paviršių kaip metalinės konstrukcijos, plytos, betonas ir kt.

Aukšto slėgio plovimo aparatai – itin efektyvūs, ekonomiški ir patogūs naudoti. Jie greitai pašalina purvą, dažus, aliejų ar kitus teršalus. Nepamainoma valymo įranga statybų aikštelėje!

Partnerio turinys

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: