Nick Vujicic su savo vaikais / instagram.com/nickvujicic archyvo nuotr.

Žmogus – stebuklas Nikas Vujičičius, kurio motyvacijos ir pozityvaus požiūrio gyventi reiktų palinkėti kiekvienam. Vyras gimė antrame didžiausiame Australijoje miestae, Melburne, o dabar džiaugiasi gyvenimu Los Andžele.

Vieni pasakytų, kad Nikui nepasisekė, nes jis gimė su nepakankamai susiformavusiomis visomis galūnėmis sindromu, vadinamu Phocomelia. Kitokį atsakymą reiktų formuluoti įsigilinus į vyro karjeros pasiekimus. Žinoma, laikas mokykloje buvo sunkiausias, nes Nikui tekdavo girdėti įvairias draugų replikas ir patyčias. Vaikystėje, vos 10 metų ne kartą mėgino nusižudyti. Laimei jam nepasisekė čia, bet po šios nesėkmės Nikui sėkmė sugrįžo kelis kartus didesnė.

Supratęs, kad savo negalią gali išnaudoti kaip privalumą – sulaukęs 17-os metų nusprendė ir išdrįso pirmą kartą apie laimingo gyvenimo receptus kalbėti viešai. Keliaudamas po pasaulį ir pasakodamas, kaip negalia jam padėjo įgauti pasitikėjimo įkvėpė ir užbūrė jau daugiau nei milijoną žmonių. Nikas savo istorijomis apie laimingą gyvenimą pasidalino 57-ose šalyje ir dalyvavo daugiau nei 3 tūkst. konferencijų, renginių ir susitikimų.

nick-vujicic-3

instagram.com/nickvujicic archyvo nuotr.

Nikas, gimęs be galiūnių, nepasidavė ir susitaikė su tuo, kad yra susiklosčius kitokiam likimui, reikia džiaugtis gyvenimu. Tai, kad moka džiaugtis kiekviena diena ir galimybe gyventi ne ką blogiau už žmones, kurie neturi šios problemos. Toliau keli ryškiausi tokio-kitokio laimingo gyvenimo recepto ingridientai.

  • žmogus, kuris tikėjo ir žinojo, kad nepaisant kitaip susiklosčiusio gyvenimo privalo išmokti pramogauti – išmoko plaukti.
  • gyvename tik kartą, todėl nepaisydamas savo negalios Nikas panoro išmokti ir perprasti šios pramogos – persiprasti skridimo banglente „meną“.
  • vyras, kuriam likimas buvo ne itin sėkmingas norėjo apriboti pamatyti ir patirti visas gyvenimo spalvas, bet Nikas užsimojo dar viena tikslui – perprasti šokinėjimo parašiutu subtilybes
  • stebuklingajam Nikui pavyko realizuoti ir dar vieną svajonę – sukurti šeimą. Būtent šis noras išsipildė dvigubai nei buvo tikėtasi, nes šiuo metu Nikas su japonų kilmės žmona Kanae Miyahara Vujicic augina jau du vaikus. Gal netrukus sužinosime, kad ši stebuklais apdovanota šeimą pradžiugins dar viena vaikiška šypsena, kol kas šeimos meilę įtvirtina du berniukai, o kaip bus toliau parodys laikas…
  • netradicinio gyvenimo patirtį sukaupęs Nikas patarimus ir motyvacinius mokymus apie mokėjimą džiaugtis gyvenimu sudėjo ir aprašė – 2010 m. išleido pirmąją knygą „Gyvenimas be ribų“ (angl. „Life without limits“), kuri tapo bestseleriu ir buvo išversta į 30 pasaulio kalbų.

nick-vujicic-4

instagram.com/nickvujicic archyvo nuotr.

Vyras dabar pradeda suprasti, ką pasiekė savo tikėjimu, kad negalia negali trukdyti žmogui mėgautis gyvenimu. Nikas ne viename interviu su žurnalistais dabar džiaugiasi, kad pavyko padaryti ko tikrai nesitikėjo. „Kasdien nepažįstami žmonės man skambina, rašo žinutes, elektroninius laiškus, kreipiasi per tviterį. Jie prieina prie manęs oro uostuose, viešbučiuose, restoranuose ir apkabina sakydami, kad vienaip arba kitaip aš paveikiau jų gyvenimą. Tikrai esu palaimintas. Aš džiaugsmingai laimingas“, – sakė Nikas.

Nuostabiausia žinia, kad šis gyvas STEBUKLAS jau šį penktadienį atvyksta į Lietuvą. Norite jį pamatyti? Vilniaus oro uoste susitikimas su Niku prasidės 11 val., o jau nuo vidurdienio, 13 val. Kauno Žalgirio arenoje, startuos didžiausia motyvacinė konferencija Lietuvoje „NO LIMITS“. Tai šventė, kurios metu Niko ir kitų svečių pozityvūs pasakojimai padės atrasti jėgų ir įkvėpimo siekti naujų pergalių gyvenime ir profesinėje veikloje.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: