Pexels. com archyvo nuotr.

Vieni gražiausių ežerų Lietuvoje, Trakų pilis, miestą supantys miškai ir kitas kvapą gniaužiantis kraštovaizdis ilgainiui pavertė Trakus ir jo apylinkes viena mėgstamiausių vietų ilsėtis tiek lietuviams, tiek svečiams iš užsienio.

Kraštas pilnas poilsiaviečių, SPA, sodybų tiesiog kviečia atvykti, įsikurti ir mėgautis. Šiek tiek toliau nuo Trakų miesto, tačiau pakankamai arti, kad kelionė neprailgtų, yra įsikūrusi akmeninė vila atitinkamu pavadinimu – „Akmeninė užeiga“, siūlanti visą pluoštą pramogų.

Ešerinio ežerėlis, besidriekiančios pievos, vilą supantys miškai sudaro puikią erdvę ne tik pasyviam, tačiau ir aktyviam laisvalaikiui.

Nuo pirties iki orientacinių varžybų

Žodžiai „Trakai“ ir „ežeras“ – neatsiejami. „Akmeninės užeigos“ svečiai galės mėgautis Ešerinio ežero ramybe, taigi atvykę su grupe draugų, kolegų ar giminaičių jausitės taip, lyg ežero krantas priklauso jums. Na, o jeigu maudynėms ežere oras bus per vėsus, vandens pramogoms kvies pirtis su kubilu.

Vilą supanti teritorija – graži ir įvairialypė, viliojanti tyrinėti, todėl tai puiki vieta orientacinėms varžyboms. Jums tereikės pasiskirstyti į komandas ir pasirinkti žaidimo temą bei sudėtingumo lygį. O tada jau galima lėkti! Ir laikas bus praleistas linksmai, ir ryšiai tarp komandos narių sustiprinti. „Akmeninės užeigos“ komanda patvirtina, kad tai išties vienas smagiausių būdų puoselėti komandinius ir asmeninius santykius didinant pasitikėjimą vienas kitu.

Na, o kokios lauko pramogos be sporto? Suburkite komandą į mini futbolo, badmintono ar tinklinio varžybas – erdvi atvira sodybos teritorija idealiai pritaikyta aktyviai veiklai. Ant vešlios pievos net nebus baisu pargriūti!

Pabaigai svarbu paminėti, kad visos siūlomos pramogos pritaikytos ir vyresniems, ir jaunesniems, todėl nepalikite mažųjų namuose. Pastariesiems organizuojamos turiningos stovyklos, kurios kvies pažinti mus supantį pasaulį.

„Akmeninė užeiga“ – rami oazė tarp Galvės ir Akmenos ežerų.

Užsakymo Nr. KMC180068

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: