Kelly Joyce nuotr.

Piršlybos yra vienas labiausiai stresą keliančių klausimų, kurį žmogus gali užduoti – net jeigu jie žino, kad jų mylimasis ar mylimoji atsakys „taip“. Ir jei tai kelia nepakankamai rūpesčių, kai kurios drąsios sielos sugalvoja tokių būdų, kaip to paklausti, kurie tikrai pažeidžia kelias taisykles ir net balansuoja ties įstatymų riba. Vaikinas iš JAV vardu Chrisas pasinaudojo vienu tokiu rizikingu piršlybų būdu ir jis atsipirko. Jo dabartinė sužadinėtinė Marybeth buvo ne tik nustebinta, bet ir šis nuotykis baigėsi tuo, kad jie buvo išmesti iš Niujorko Metropoliteno meno muziejaus!

Būsimasis sužadėtinis tai planavo kelias savaites prieš pačias ambicingiausias piršlybas, kokias esame matę. Marybeth mamos jis paprašė iš anksto nupirkti jai raudoną suknelę su taškeliais, ir Chrisas įtikino Marybeth tą dieną ją vilkėti. Nors prašymas ir skambėjo kasdieniškai, šis drabužis vėliau suvaidino svarbią piršlybų dalį.

wedding-proposal-at-met-3

 © Kelly Joyce nuotr.

Kol pora vaikštinėjo po muziejų, jie pasiekė Picasso paveikslų salę – Marybeth mėgstamiausią. Tačiau tarp visų spalvingų jo darbų, ten taip pat buvo ir kūrinys, kurio ten būti neturėjo; jis buvo nupieštas Chriso ir vaizdavo tikslią pasipiršimo sceną, su visais raudonais suknelės taškeliais. „Mano būsimieji svainiai sugebėjo pakabinti ten piešinį,“ jis paaiškino.

wedding-proposal-at-met-4

© Kelly Joyce nuotr.

„Po to, kai gavau signalą, nusivedžiau ten savo merginą, ir ji iškart pradėjo verkti, supratusi, kad piešinys vaizduoja tai, kas netrukus nutiks.“ Per ašaras Marybeth ištarė „taip“. Visos piršlybos buvo užfiksuotos jos pusseserės Kelly Joyce kamera, kuri visą tą laiką buvo po priedanga.

wedding-proposal-at-met-2

© Kelly Joyce nuotr.

Nors porai tai buvo tikrai laimingas įvykis, muziejus nebuvo sužavėtas. Kai tik Chrisas pakilo po piršlybų, apsaugos darbuotojas liepė jiems nukabinti paveiklsą ir palikti muziejų. „Po dar kelių greitų nuotraukų,“ prisimena jis. „Mes palikome pastatą, o visa kita – jau istorija. Ar turėčiau sakyti, meno istorija?“

wedding-proposal-at-met-1

© Kelly Joyce nuotr.

Vaikinas sugalvojęs gudrų būdą kaip pasipiršti savo merginai įeis į istoriją kaip vienų smagiausių piršlybų organizatorius. Tai buvo visiška staigmena! Pora buvo laiminga… bet muziejaus apsaugos darbuotojas – ne. Jis paprašė jų išeiti – bet ne be kelių nuotraukų.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: