Lauros Vansevicienes nuotr.

Keistuolių teatras džiaugiasi galėdamas pakviesti į balandžio 14 dieną, Girstučio kultūros ir sporto centre įvyksiantį rež. Ievos Stundžytės spektaklio „Labanakt, mama“ rodymą.

„Labanakt, mama“ – pagal prestižiniais apdovanojimais įvertintos amerikiečių rašytojos Marshos Norman pjesę statytas vienos dalies tragikomiškas spektaklis. Tai istorija apie motinos ir suaugusios dukters santykius, persmelktus tiek nuoskaudų, baimių ir nutylėjimų, tiek nuoširdaus rūpesčio bei meilės.

Lauros Vansevicienes nuotr.

Anot spektaklyje motinos vaidmenį įkūnijančios aktorės Ilonos Balsytės: „Tai pasakojimas apie tai, kaip skaudžiai vienatvė būnant dviese gali paveikti žmogų“.

Lauros Vansevicienes nuotr.

Aktorės teigimu, norėtųsi, kad po šio spektaklio išėję žiūrovai bent kiek atidesniu žvilgsniu pažvelgtų į šalia esančius žmones: „Kad grįžę namo jie susimąstytų: gyvenu su žmogumi, bet ar mes pasikalbame, ar tik plaukiame pasroviui, taip ir nepažindami vienas kito? Žmonės kartais gyvena, nesipyksta ir tada staiga prabunda – kaip aš nepastebėjau to, kas vyksta su mano artimu žmogumi. Šiais laikais, kai didelė mūsų bendravimo dalis yra paskendusi socialiniuose tinkluose, galbūt verta rasti laiko susitikti ir pabendrauti gyvai.“

Lauros Vansevicienes nuotr.

Vaidina aktorės Ilona Balsytė ir Diana Kamarauskaitė. Bilietus galite įsigyti: https://bilietai.keistuoliai.lt/lt/event/97

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: