© Wikimedia Commons archyvo nuotr.

2013 m. balandžio 30 d.Valstybinė mokesčių inspekcija informavo, kad Panevėžio apskrities valstybinė mokesčių inspekcija gavo pranešimą apie neva padėtą sprogmenį institucijos pastate.

Panevėžio AVMI nedelsiant apie tai informavo teisėsaugos institucijas bei ėmėsi visų būtinų saugumo veiksmų, užtikrinančių mokesčių mokėtojų bei darbuotojų saugumą. Gavus pranešimą žmonės buvo nedelsiant evakuoti.

„Skambinęs asmuo pirmiausia padarė didžiulę žalą mokesčių mokėtojams, kurie atvyko į inspekciją deklaruoti pajamų ir turto, įsigyti verslo liudijimų. Paskutinėmis deklaravimo dienomis mes dirbame ilgiau, suteikdami žmonėms galimybę laiku įvykdyti mokestines prievoles, tad šis pranešimas apie neva padėtą sprogmenį labiausiai sutrikdė mokesčių mokėtojus“, – pažymi Panevėžio AVMI viršininkas Aldas Skvarnavičius.

– Siūlome mokėtojams naudotis VMI Elektroninio deklaravimo sistema ir pajamas bei turtą deklaruoti internetu, o norintys įsigyti verslo liudijimus tai gali padaryti prisijungus prie Mano VMI paskyros VMI interneto svetainėje www.vmi.lt.

Panevėžio AVMI ketvirtadienį planuoja dirbti kaip įprasta.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: