Kaunas.lt archyvo nuotr.

Sparčiausiai per praėjusius metus augusia Lietuvos įmone paskelbta bendrovė „Agrosfera“ savo sėkmės dalimi vadina palankią verslo aplinką ir patogią geografinę padėtį Kauno mieste.

„Šis apdovanojimas mums svarbus keliais aspektais. Pastaruoju metu iš konkurencinės aplinkos jaučiame kur kas didesnę dėmesio koncentraciją į mūsų kompaniją ir netgi atskirus darbuotojus. Vieni siūlo draugauti, bendradarbiauti, kiti vietoje bičiulystės taikosi į mūsų kolegas, viliodami sukauptą patirtį panaudoti kitose įmonėse. Vadinasi, tampame vis labiau matomi. Ta „Gazelė“ išties „pagazavo“ ne tik mūsų įmonę, bet ir visą šio sektoriaus rinką“, – teigė uždarosios akcinės bendrovės „Agrosfera“ plėtros direktorius Dainius Kižauskas.

D. Kižauskas jaučia pareigą įrodyti, kad sparčiausiai augusios Lietuvos įmonės titulas grūdų prekybos bendrovei „Agrosfera“ – ne atsitiktinumas, o pelnytai suteiktas vardas.

Pelnytas įvertinimas, anot pašnekovo, bendrovei suteikė ne tik pasitikėjimo, bet ir papildomos motyvacijos: „Turime dar labiau susiimti, būti stipresniais ir veikti išvien, kaip darni komanda. Privalome skirti didesnį dėmesį tiek darbuotojams, tiek klientams, kad dar aiškiau realizuotume savo viziją, kurią turėjome veiklos pradžioje.“

Sėkmingus verslininkus įvertino ir Kauno vadovai, įteikdami miesto simbolio tauro statulėlę. Priimdamas mero Visvaldo Matijošaičio sveikinimus, D. Kižauskas nestokojo optimizmo. Anot jo, verslo plėtros prognozės Kaune nuteikia pozityviai, mat čia kuriama vis palankesnė aplinka verslui, o be to, prekybininkai grūdais veikia strategiškai patogioje geografinėje vietovėje.

„Esame įsikūrę Lietuvos centre. Kitame Lietuvos krašte būtume nutolę nuo savo partnerių, o dabar galime patogiai visus aplankyti. Žemdirbiai, vykdami į prekybos centrus ar net į muziejus, dažniausiai dieną pradeda nuo susitikimo ir kavos puodelio mūsų ofise. Verslo aplinka čia irgi teigiama. Kaune matome dideles perspektyvas, todėl čia esame viskuo patenkinti“, – teigė D. Kižauskas.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: