Kaunas.lt archyvo nuotr.

Šį šeštadienį, nuo 19.30 val. Kauno Rotušėje vyksiančioje Kalėdų eglutės įžiebimo šventėje laukiame tūkstančių kauniečių, kurie raginami į šventę atvykti naudojantis viešuoju transportu. Kauniečiams patariama į šventę atvykti šiek tiek anksčiau.

Šeštadienį nuo 10 val. bus draudžiamas įvažiavimas į Rotušės aikštę, todėl žiūrovai kviečiami į šventę atvykti miesto viešuoju transportu. Į Rotušės aikštę patekti galima pėsčiomis Jakšto, Muziejaus, Daugirdo, Aleksoto, Muitinės gatvėmis, todėl siūloma nesinaudoti tik pagrindiniu įėjimu iš Vilniaus gatvės ir taip išvengti spūsčių.

Renginio organizatoriai kontroliuos patekimą į šventę, įrengtuose patikros postuose tikrins asmenis įeinančius į renginį, todėl į šventę reikėtų atvykti anksčiau. Policija primena, kad į šventę draudžiama įsinešti ginklus, pavojingas, sprogias medžiagas, greitai užsiliepsnojančias pavojingas medžiagas (dujų balionus, dažus, tirpiklius, buitinės chemijos prekes ir kt.), pirotechnines priemones, alkoholinius gėrimus, didelius krepšius, metalinius ar medinius strypus, stiklinę tarą ir kitas priemones ar daiktus, kurie gali kelti pavojų žiūrovų ar dalyvių saugumui.

„Mieli tėveliai, labai dažnai šventės metu mažamečiai vaikai pasimeta nuo savo tėvų, tad saugokite juos, nepalikite be priežiūros, šventės metu laikykite už rankos, į kišenę įdėkite raštelį su savo telefono numeriu bei priminkite savo vaikučiams, kad pasimetę nepradėtų panikuoti, o drąsiai prieitų prie policijos pareigūnų, kurie padės surasti jų mamą ar tėtį. Renginio metu žiūrovai ir lankytojai privalo vykdyti visus teisėtus renginio organizatorių, apsaugos darbuotojų, policijos pareigūnų reikalavimus bei nurodymus. Atminkite, kad Jūsų asmeninis mandagus elgesys renginyje sukelia jaukią ir draugišką atmosferą bei yra vienas iš sėkmingo renginio garantų. Kauno apskrities policija visiems linki gražios šventės“, – teigė Kauno policijos atstovai.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: