Kaunas.lt archyvo nuotr.

Sekdami rekonstruotose „Girstučio” rūmuose itin sėkmingai veikiančio Kauno plaukimo centro pavyzdžiu turėtų pasitempti ir kiti mieste veikiantys baseinai. Vienas iš siūlymų, kuriam pritarė Kauno miesto tarybos kolegija – prailginti Kauno plaukimo mokyklos baseinų darbo laiką iki 7 dienų per savaitę.

„Šilainių”, „Dainavos” ir „Vilijos” baseinai galėtų dirbti ne tik darbo dienomis ir šeštadieniais, bet ir sekmadieniais. Tai pabrėžė šią savaitę į posėdį susirinkusios Kauno miesto tarybos kolegijos nariai.

Šiuo metu 90 min. vienkartinis leidimas Kauno plaukimo mokyklos baseinuose darbo dienomis suaugusiajam kainuoja nuo 12 Lt iki 20 Lt, 8 kartų abonementas – 95 Lt. Šiais mokslo metais mokyklą lanko 101 mokomoji sportinė grupė, kuriose savo meistriškumą kelia daugiau nei 1 tūkst. sportininkų. Per 11 šių metų mėnesių mokykloje plaukti išmoko daugiau nei 700 moksleivių, 2 kartus per savaitę organizuojami užsiėmimai darželinukams.

Kauno plaukimo mokykla kultivuoja plaukimo, triatlono, vandensvydžio, šuolių į vandenį, šiuolaikinės penkiakovės, povandeninio plaukimo sporto šakas bei neįgaliųjų sportą.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: