Kaunas.lt archyvo nuotr.

Didžiulio populiarumo sulaukusios nemokamos „Judėk sveikai“ treniruotės kiekvieną savaitę pritraukia po daugiau nei tūkstantį kauniečių. Lapkritį startavęs projektas kauniečius kviečia laisvalaikį leisti aktyviai ir sveikai.

„Kauniečiai noriai sportuoja ir jiems to reikia. Treniruotės yra nemokamos, profesionalūs treneriai padeda atlikti pratimus, o nauda yra neabejotina: pagerėja sveikata, miegas, nuotaika. Tai puiki galimybė būti aktyviais ne tik vasarą, bet ir visus metus“, – kalbėjo trečiadieniais ir penktadieniais „Judėk sveikai“ treniruotes vedanti Lietuvos lengvosios atletikos rinktinės trenerė Inga Juodeškienė.

„Kiekvieno užsiėmimo metu matome vis daugiau naujų veidų, kurie nori jaustis geriau. Naujų veidų, kurie sportuoja kartu net su savo atžalomis ir rodo nuostabų pavyzdį jiems. Naujų veidų, kurie supranta, kad judėti reikia sulaukus net ir 60 metų. Populiarėjantys sporto užsiėmimai be jokių papildomų svorių ar įrenginių ypač pasitarnauja bendram žmonių sveikatingumui ugdyti. Kaunas išsiilgęs sporto“, – pabrėžė pirmadieniais Kauno sporto halėje vykstančias treniruotes vedantis „MyHero“ atstovas Ignas Dombrauskis.

„Faktas, kad projektas „Judėk sveikai“ nuolatos auga, tik įrodo, kad kauniečiai yra sportiški ir kad jiems tiesiog reikia sudaryti sąlygas pajudėti. Kviečiu visus kauniečius, kurie dar nei karto nesilankė nei vienoje treniruotėje, tai padaryti kuo greičiau. Naudą savo sveikatai ir nuotaikai įvertinsite patys“, – kvietimu ateiti pajudėti dalinosi Kauno miesto tarybos Sporto, turizmo ir laisvalaikio komiteto narys Andrius Palionis.

„Projektas „Judėk sveikai“ pasiteisino 100 procentų. Matome, jog kauniečiams tikrai to reikėjo. Gal paprastumas tame, jog nereikia ruoštis, puoštis kaip einant į tam tikrą sporto klubą. Čia tereikia turėti švarią avalynę, kilimėlį, vandens ir pačiam būti atsakingam už savo sveikatą. O gerą nuotaiką mes garantuojame“, – akcentavo S. Dariaus ir S. Girėno sporto centro direktorius Giedrius Bielskus.

Projekto „Judėk sveikai“ treniruotės šaltuoju metų sezonu pirmadieniais vyksta Kauno sporto halėje (nuo 18.30 val.), o trečiadieniais (nuo 19.30 val.) ir penktadieniais (nuo 18.00 val.) – Lietuvos sporto universiteto (LSU) Lengvosios atletikos manieže (Aušros g. 42).

Nuo pavasario planuojama masines nemokamas treniruotes ir mankštas rengti ir atvirose erdvėse – S. Dariaus ir S. Girėno stadione, LSU apšilimo aikštelėje, Šilainiuose esančiame J. Basanavičiaus gimnazijos stadione, Panemunės paplūdimyje bei kitose miesto vietose. Daugiau informacijos apie „Judėk sveikai“ galima rasti čia – www.fb.com/judeksveikai

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: