Organizatorių archyvo nuotr.

Kiekviena moteris nori atrodyti nepriekaištingai. Visgi, reikia pripažinti, kad ši užduotis nėra lengva, ypač kalbant apie stilių bei drabužius. Kiekvieną sezoną keičiasi mados, atnaujinamos parduotuvių kolekcijos ir kinta mūsų kūno formos. Šie faktoriai labai apsunkina apsipirkinėjimą, nes kiekvieną kartą nežinome, ar pavyks rasti ką nors tinkančio sau už prieinamą kainą. Nors ir yra sunku atrasti idealius drabužius sau, visgi, vadovaudamosi keliais paprastais patarimais, jūs rasite tobulus naujus drabužius. 

Išsianalizuokite savo kūno tipą ir figūrą

Kuo labiau pažinosime savo kūną ir kuo geriau suprasime kas mums tinka, o kas ne, tuo lengviau mums bus atrasti tobulus drabužius. Drabužiai gali mums padėti paslėpti tam tikrus trūkumus ir pabrėžti privalumus, tad reikia naudotis šia optine apgaule siekiant atrodyti puikiai. Taip pat, atsiminkite, kad sukneles, kurias dievina jūsų draugė, nebūtinai mėgsite ir jūs arba jos jums tiesiog gali netikti. Būtina gerai žinoti, kas labiausiai tinka jūsų figūrai ir rinktis tik tuos siluetus. 

Organizatorių archyvo nuotr.

Atkreipkite dėmesį į drabužio sudėtį

Dažna moteris perka drabužius vien dėl to, kad jie gražiai atrodo ant manekeno parduotuvėje. Tačiau, neretai vos po kelių skalbimų drabužius turime išmesti, nes jie praranda savo prekinę išvaizdą. Būtent dėl to, derėtų neapsigauti vaizdu parduotuvėje ir būtinai tikrinti drabužio sudėtį. Geros sudėties sukneles galėsite nešioti daugelį metų ir jos atrodys tobulai. Taip pat, stenkitės rinktis natūralesnius audinius, nes jie ne tik ilgiau atrodys puikiai, bet ir bus malonesni kūnui. Pavyzdžiui, lininės kelnės neleis jūsų kūnui sukaisti net ir pačią karščiausią vasaros dieną. 

Pirkite tokius drabužius, kurie dera prie jau turimų

Visuomet stenkitės drabužį pirkti tik tada, kai jau žinote su kuo jį derinsite. Moterys dažnai įsigyja rūbus vien dėl to, kad jie yra gražūs. Tačiau, vėliau jie guli spintoje visai nenešiojami, nes sunku sugalvoti su kuo juos derinti. Tokiu elgesiu ne tik labai prieštaraujame tvarios mados sąvokai, bet ir švaistome savo pinigus. Maža to, vėliau nervinamės, nes drabužių pilnoje spintoje mes vis tiek nerandame ką apsirengti. Visos šios suirutės galima lengvai išvengti, jei prieš perkant rūbus apmąstysime galimus derinius su jau turimais drabužiais. Tvari mada padeda mums ne tik saugoti aplinkinį pasaulį, bet ir taupyti laiką ir pinigus.

Jei atsakingai pirksime kiekvieną naują drabužį, mums kur kas lengviau išsirinkti ką rengtis. Taip pat, visuomet atrodysime nepriekaištingai. Mažiau yra daugiau – geriau, kai spintoje yra vienos gražiai atrodančios, kokybiškos lininės kelnės nei dešimt sintetinių.

Užsakymo Nr. KMC200065

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: