Organizatorių archyvo nuotr.

Šventės – tai laikas, kai norime atrodyti ypatingai ir išskirtinai. Viena iš svarbiausių šventinio įvaizdžio dalių – suknelė ir jos derinys su aksesuarais. Teisingai parinkti aksesuarai gali paversti net paprasčiausią suknelę tikra šventine apranga. Štai keletas patarimų, kaip suderinti šventinę suknelę su aksesuarais, kad šventinis įvaizdis būtų nepriekaištingas.

Atsižvelkite į suknelės stilių

Prieš renkantis aksesuarus, įvertinkite suknelės stilių. Jei suknelė yra labai puošni ir išraiškinga, rinkitės paprastesnius aksesuarus, kad jie nevaržytų suknelės. Prie minimalistinio stiliaus suknelės drąsiai galite dėvėti ryškesnius ir išraiškingesnius aksesuarus.

Spalvų derinys

Spalvų derinys yra esminis. Jei suknelė yra ryškios spalvos arba prabangiai dekoruota, rinkitės vienspalvius aksesuarus, kurie atitiktų suknelės spalvą arba būtų neutralūs. Prie vienspalvių suknelių puikiai tinka spalvingi ar blizgūs aksesuarai, kurie suteikia šventiškumo.

Papuošalų pasirinkimas

Papuošalai yra būtini bet kokiam šventiniam įvaizdžiui. Renkantis auskarus, apyrankes ar karolius, atsižvelkite į suknelės iškirptę. Pavyzdžiui, prie V formos iškirptės puikiai tinka ilgi, krentantys auskarai. Prie aukštos kaklo iškirptės geriau rinktis ryškias apyrankes ar žiedus.

Organizatorių archyvo nuotr.

Rankinės ir batų derinys

Rankinė ir batai yra svarbūs aksesuarai, kurie turėtų harmoningai dera su suknele. Klasikinė taisyklė – derinti batų ir rankinės spalvas, tačiau drąsiai galima eksperimentuoti su kontrastingais deriniais. Pavyzdžiui, prie juodos suknelės puikiai tiks raudonos spalvos batai ir rankinė.

Šalikai ir skraistės

Šaltuoju metų laiku šalikai ir skraistės ne tik suteikia šilumos, bet ir papildo šventinį įvaizdį. Rinkitės šalikus ar skraistes, kurie spalviškai atitiktų bent vieną suknelės spalvos elementą arba būtų neutralių spalvų.

Plaukų aksesuarai

Plaukų aksesuarai gali būti puiki šventinės aprangos dalis. Žiedai, plaukų segtukai ar kaspinai su blizgučiais ir karoliukais puikiai tinka šventiniam įvaizdžiui.

Laikrodžiai ir akiniai nuo saulės

Nors šie aksesuarai dažnai nėra pirmieji, apie kuriuos pagalvojame, renkantis šventinę aprangą, tačiau jie gali būti puikus stiliaus priedas. Elegantiškas laikrodis ar stilingi akiniai nuo saulės gali pridėti šventinio įvaizdžio charakterio.

Svarbiausia, renkantis aksesuarus prie šventinės suknelės, yra nebijoti eksperimentuoti ir ieškoti savo unikalaus stiliaus. Tinkamai parinkti aksesuarai ne tik papildo suknelę, bet ir išryškina asmeninį stilių bei suteikia pasitikėjimo šventės metu.

Partnerio turinys

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: