Organizatorių archyvo nuotr.

Kokius vyriškus drabužius šiemet reikėtų turėti?

Kad mados tendencijomis domisi tik moterys – seniai paneigtas mitas. Vyrai taip pat nori atrodyti stilingai, ir jiems taip pat labai svarbu, kokios yra šių metų tendencijos. Kiekvienais metais vyrų madai daug dėmesio skiria įvairūs mados namai, tad ir šiemet žinomi vardai turi ką pasiūlyti vyrams. Norint šiemet atrodyti stilingai, verta žinoti, kokių taisyklių laikytis, kokie drabužiai vyrams ir jų deriniai šiemet bus populiarūs.

Tai vienas svarbiausių klausimų, kuriuos kelia vyrai, norintys prisiderinti prie šių metų tendencijų. Kiekvienais metais mados namai pasiūlo, kokius drabužius šiemet reikėtų rinktis ir kokie jie bus ypač populiarūs. Kai kurie drabužiai vyrams šiemet bus labiau populiaresni už kitus. Pavyzdžiui, šiemet bus ypač populiarios vyriškos liemenės. Moteriškos, beje, taip pat. Tad liemenės šį sezoną bus labai stilingas pasirinkimas ne tik laisvalaikiui. Liemenę galima derinti prie džinsų ar kelnių ir vilkėti tiek ant marškinėlių trumpomis rankovėmis, tiek ant golfo.

Beje, golfai su paaukštinta apykakle šiemet taip pat yra vienas tų drabužių, kuriuos būtinai reikėtų įsigyti. Šiemet jie bus labai populiarūs. Kaip, beje, ir įvairios kepurės. Pavyzdžiui, golfas, liemenė ir slidininko stiliaus kepurė šiemet būtų puikus pasirinkimai itin madingam aprangos deriniui.

Kokias medžiagas ir spalvas rinktis?

Kaip ir kiekvienais metais, taip ir šiemet mados namai daug dėmesio skyrė įvairioms medžiagoms ir raštams. Tad renkantis drabužius reikėtų atkreipti dėmesį ir į tai. Pavyzdžiui, šiemet savo populiarių pozicijų niekam neužleidžia džinsas. Šią medžiagą verta rinktis tiek kelnėms, tiek viršutiniams drabužiams. Pavyzdžiui, šiemet vėl bus labai populiarūs džinsiniai švarkai. Tokie drabužiai vyrams tiks prie įvairių derinių.

Dar viena populiari medžiaga bus oda. Vyrų garderobe reikėtų skirti jai pakankamai vietos. Tad nesuklysite jeigu šiemet įsigysite seniai vilkėtą odinė striukę ar liemenę. Beje, taip pat reikėtų atkreipti dėmesį į odinius aksesuarus, kurie šiemet bus taip pat labai madingi. Vyrų madoje jie užima labai svarbią dalį. Pavyzdžiui, šiemet stilingu pasirinkimu turėtų būti įvairios vyriškos odinės apyrankės, odiniai diržai, odinės piniginės ir delninės vyrams.

Spalvų pasirinkimas šiemet taip pat labai svarbus. Pavyzdžiui, šiam rudeniui patariama rinktis mėlynos, pilkos ir juodos spalvos drabužius. Juos derinti tarpusavyje nebus sudėtinga. Beje, taip pat bus stilinga rengtis vienos spalvos drabužiais. O norintys eksperimentuoti gali pabandyti šiemet itin madingus raštus. Pavyzdžiui, dryžuotas vyriškas megztinis šį rudenį tikrai turėtų būti stilingu pasirinkimu.

Organizatorių archyvo nuotr.

Kokia vyriška avalynė šiemet bus madinga?

Šiais metais reikėtų skirti dėmesio patogiai avalynei. Pavyzdžiui, pavasario ir vasaros sezonui buvo siūloma rinktis atvirą avalynę ir patogius laisvalaikio batus, o rudeniui reikėtų rinktis šiltesnius, tačiau ne ką mažiau patogius batus. Todėl šiemet madingi batai vyrams bus su auliuku. Taip pat ir klasikiniai batai smailėjančia nosimi. Tokia avalynė puikiai atrodys prie klasikinės aprangos ir derės tiek prie kelnių, tiek prie džinsų. Be to, šiemet vis dar populiariu pasirinkimu liks ir sportbačiai. Įvairių tipų sportiniai bateliai tiks prie skirtingų aprangos derinių ir šiemet vis dar bus labai madingi. Tad jeigu nežinote, kokią avalynę rinktis, sportbačiai visuomet bus patogus ir stilingas pasirinkimas.

Užsakymo Nr. KMC220001

 

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: