Organizatorių archyvo nuotr.

Kadaise kuklus sportinis kostiumas, tinkamas tik sporto ir namų aprangai, dabar tapo stiliaus, o kartais ir prabangos, simboliu. Faktas tas, kad sportiniai kostiumai yra neįtikėtinai patogūs ir pakankamai universalūs. Vyrai ypač mėgsta komfortiškus rūbus, todėl, jei tik būtų įmanoma, beveik visada rengtųsi treningus. Galbūt nustebsite sužinoję, kad sportinius kostiumus galima pritaikyti praktiškai bet kokiai progai.

Šiame straipsnyje apžvelgiame 5 skirtingus būdus, kaip dėvėti vyriškus sportinius kostiumus.

Sportinis kostiumas kaip sporto apranga

Pats šių rūbų pavadinimas parodo, kad jie yra skirti dėvėjimui užsiimant sportu. Sportiniai kostiumai tinka sportuojant tiek lauke, tiek viduje. Sportui geriausia rinktis užtrauktuku užsegamus džemperius, nes juos patogu atsisekti ir nusirengti šiek tiek apšilus sporto salėje. Jei norite pabrėžti atletišką kūno siluetą dėvėkite siaurėjančias kelnes ir prigludusius sportinius marškinėlius. Būtinai atkreipkite dėmesį į audinius. Šiuo atveju labai svarbu, kad apranga gerai sugertų prakaitą ir lengvai plautųsi. Sportui lauke rinkitės nepralaidžius vėjui sportinius kostiumus su atšvaitais.

Sportinis kostiumas kaip apranga į mokyklą, universitetą ar darbą

Šioje vietoje reikėtų jausti ribas. Tikrai ne į kiekvieną darbą ar studijas galima keliauti apsirengus sportinį kostiumą. Tačiau yra daugybė studijų krypčių ir darbo vietų, kuriose galima rengtis taip, kaip tik norisi. Kai kurios įmonės net skelbia „treningų dienas“. Tokią dieną visi darbuotojai turi dėvėti laisvalaikio kostiumus. Beje, jei nesinori rengtis viso sportinio kostiumo, galima dėvėti tik viršutinę treningo dalį. Ją priderinus prie džinsų ir sportinių kelnių turėsite šauniai atrodantį aprangos derinį.

Sportinis kostiumas kaip laisvalaikio apranga

Kelis pastaruosius metus daugybė žmonių dėvėdami sportinius kostiumus eina į prekybos centrus, kinų sales, kavines, susitikimus su draugais ir kitas laisvalaikio leidimo vietas. Sportiniai kostiumai tampa ir laisvalaikio kostiumais. Tokioms progoms dažniau pasirenkami yra stilingi treningai. Prie tokio poreikio prisitaikė mados industrija. Įvairūs rūbų gamintojai kiekvienais metais pristato vis gražesnių ir įdomesnių sportinių kostiumų modelių. Jei dar neturite laisvalaikiui tinkančio sportinio kostiumo, užsukite į Bolf.lt ir išsirinkite ką nors stilingo.

Laisvalaikio treningus žavingai papildo įvairios detalės, madingi sportiniai batai ir aksesuarai. Be to gana įprasta yra derinti dviejų skirtingų sportinių kostiumų dalis, tai laisvalaikio aprangos ansambliui suteikia žaismingumo. Dažniausiai derinius sudaro tamsios kelnės ir šviesių arba ryškių spalvų džemperiai.

Sportinis kostiumas kaip kelionių apranga

Kelionių metu norisi jaustis patogiai, ypač kokiais atvejais, kai lėktuve, autobuse, automobilyje ar kitoje transporto priemonėje reikia praleisti daug laiko. Beje, kelionių metu ne tik patogumo, bet ir sveikatos sumetimais rekomenduojama dėvėti laisvus rūbus. O juk būtent tokia apranga yra sportinis kostiumas. Kadangi treningai dažniausiai turi kišenes vertingiems daiktams įsidėti ir leidžia komfortiškai sėdėti, jie idealiai tinka kelionėms. Kelionių metu geriausias pasirinkimas yra „oversized“ tipo ar kiti laisvi sportiniai kostiumai. Svarbiausia, kad būtų patogu.

Sportiniai kostiumai kaip vakarėlių apranga

Gal kiek ir neįprasta, bet jau kurį laiką vakarėliuose, klubuose, koncertuose ir festivaliuose vyrauja sportinių kostiumų mados. Šiuo atveju treningams taikomi didesni stiliaus standartai. Jei nuspręsite vakarėlyje dalyvauti pasipuošę sportiniu kostiumu, prisiminkite, kad jis turi atrodyti išskirtinai. Nepamirškite ryškių neoninių spalvų ir drąsių aksesuarų. Treningas su paveiksliukais, aiškiai matomais logotipais ar pasiūtas iš veliūro puikiai tinka hiphopo stiliaus renginiui.

Užsakymo Nr. KMC220018

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: