Organizatorių archyvo nuotr.

Mūsų šalies gyventojai gali džiaugtis net keturiais metų laikais. Kiekvienas jų yra savotiškai žavus, tačiau, turime sutikti, sezonų kaita turi ir tam tikrų trūkumų: keičiantis metų laikui tenka pasirūpinti ir tam tikrais tinkamais drabužiais. Lankymasis prekybos centruose patinka anaiptol ne visiems, todėl galima rinktis ir paprastesnį apsipirkimo būdą: įvairių drabužių galima išsirinkti ir įsigyti tiesiog internetu. Čia parduodami įvairiems sezonams tinkantys drabužiai, vaikiški, vyriški ir moteriški megztiniai, avalynė, įvairūs aksesuarai, ir t.t. To paties apsipirkimo metu galima išsirinkti ir užsisakyti drabužių visai šeimai, taigi, tai tikrai padės sutaupyti laiko. Paieškos bus dar sėkmingesnės, jei atsižvelgsite į kelis pagrindinius drabužių atrankos kriterijus, taigi, ko svarbu nepamiršti įvertinti?

Drabužių atranka pagal kategorijas

Jei nusprendžiama lankytis fizinėse pardavimo vietose, gali tekti peržiūrėti ne taip ir mažai siūlomų drabužių, tačiau kas kita, jei prekių paieška yra perkeliama į virtualią erdvę. Čia turėsite galimybę pasirinkti tam tikras jus dominančias drabužių kategorijas, ie tai galės gerokai pagreitinti paieškas. Pavyzdžiui, jei ieškote moteriškų kelnių, paprasčiausiai galite spausti šią nuorodą: https://pigu.lt/lt/apranga-avalyne-galanterija/drabuziai-moterims/kelnes, ir čia galėsite rinktis iš daugybės įvairių siūlomų prekių.

Kiek pinigų skirsite drabužių įsigijimui?

Jei tenka atnaujinti visą savo garderobą, naujų rūbų įsigijimas gali pareikalauti gana nemažų išlaidų. Būtent todėl yra naudinga pasvarstyti, kiek pinigų galite paskirti vieno ar kito drabužio  pirkimui, ir pagal tai vykdyti tinkamų prekių paiešką. Lankydamiesi virtualiose parduotuvėse turėsite galimybę atlikti prekių paiešką pagal nustatytus įkainius, ir tai galės padėti išsirinkti tokius drabužius, kurie geriausiai atitiktų jūsų finansines galimybes.

Dydžių pasirinkimas visuomet reikalauja atidumo

Net ir tada, jei visuomet renkatės konkretaus dydžio drabužius, ir jie jums puikiai tinka, internetu vykdant rūbų paiešką vertėtų būti atidesniems. Svarbu atkreipti dėmesį ne tik į nurodytus dydžius, bet taip pat ir į dydžių lentelę, kurioje yra nurodomi tam tikro gamintojo drabužių matmenys. Tikėtina, kad būtent tai leis jums gerokai paprasčiau pasirinkti tinkamo dydžio drabužius, ir jūs galėsite išvengti įsigytų rūbų grąžinimo arba keitimo.

Naudinga įvertinti, kas tinka jūsų kūno sudėjimui

Pardavėjų pateiktose nuotraukose drabužius dažniausiai demonstruoja modeliai, kuriems rūbai puikiai tinka, tačiau reikėtų gerai pagalvoti, ar konkretus drabužis tikrai tiks jūsų kūno sudėjimui. Renkantis drabužius visuomet vertėtų stengtis išryškinti privalumus ir maskuoti trūkumus: pavyzdžiui, kriaušės figūros tipo savininkėms rekomenduojama išryškinti  viršutinę kūno dalį, o kelnes ar sijonus rinktis tamsesnių spalvų.  Jei kiltų dvejonių, kokius džinsų modelius pasirinkti, paprasčiausiai galite spausti čia, ir vadovaudamiesi pateikta informacija tikrai galėsite atrasti pačius palankiausius sprendimus.

Kitos svarbios drabužių savybės

Renkantis drabužius internetu taip pat naudinga atsižvelgti į jų priežiūros subtilybes (pavyzdžiui, naudinga išsiaiškinti, ar drabužiai gali būti plaunami skalbimo mašinoje), pasidomėti, ar pasirinktas drabužis tinka tam tikram sezonui (jei rinksitės paltą žiemai, naudinga įvertinti, kiek šio drabužio sudėtyje yra vilnos, ir t.t.) Kilus tam tikriems klausimams dėl drabužių savybių galėsite susisiekti su konsultantais, kurie tikrai atsakys į visus jums kylančius klausimus.

Drabužių pristatymo trukmė

Internetu parduodamų drabužių pristatymo trukmė gali smarkiai varijuoti, todėl dar prieš pateikiant užsakymą naudinga išsiaiškinti, kiek laiko gali tekti palaukti. Kai siekiama, kad pristatymo trukmė būtų kuo trumpesnė, naudinga rinktis tos pačios šalies pardavėjus: niekam ne paslaptis, kad iš užsienio siunčiamų prekių gali tekti laukti ganėtinai ilgą laiką, be to, gali tekti susimokėti muito mokesčius.

Užsakymo Nr. KMC210155

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: