Organizatorių archyvo nuotr.

Šiandien termo drabužių populiarumas visame pasaulyje itin išaugo. Priežasčių yra daug, jas išvardinsime žemiau, tačiau pirmiausia reikia išsiaiškinti, ką gi reiškia sąvoka „termo drabužiai“, ir kuo jie skiriasi nuo įprastų rūbų.

Ką reiškia termo apranga?

Paprastais žodžiais tariant, termo drabužiai – tai apranga, su kuria jausitės gerai ir šaltoje, ir karštoje aplinkoje. Kodėl? Termo apatinis drabužis šaltoje aplinkoje Jus šildo, o kai būnate šiltoje aplinkoje – vėsina. Termoreguliacinės savybės padeda reguliuoti žmogaus kūno temperatūrą. Tai reiškia, jog esat vėsiam ar šaltam orui, jie neleidžia Jums sušalti, o esant karštoje patalpoje – suprakaituoti, perkaisti.

Turbūt žinote tą jausmą, kai užsukus į prekybos centrą, pasidaro labai karšta ir tenka nešiotis su savimi ir striukę, ir megztinį. Žinoma, be striukės žiemą nevaikščiosime, tačiau termo apatinis sluoksnis puikiai tiks, kai nesinori rengtis „kaip kopūstas“.

Termo aprangos privalumai

  • Šiluma ir komfortas. Termo drabužiai neleis sušalti ir visada jausitės komfortiškai.

  • Ploni. Termo drabužiai yra labai ploni, todėl jie puikiai pakeičia kelių storų sluoksnių (golfų, megztinių, marškinėlių) sluoksnį. Patogiau, mažiau rūbų, laisvė judėti.

  • Drėgmės reguliavimas. Kai Jums bus karšta ir prakaituosite, termo rūbai neleis per daug prakaituoti, o Jūs išvengsite nemalonaus drėgmės pojūčio.

  • Apatinis sluoksnis. Termo drabužiai gali būti dėvimi po kitų rūbų sluoksniais, todėl puikiai tinka aktyviai veiklai lauke, sportui, žiemos linksmybėms ir ne tik.

  • Odos apsauga. Termo rūbai puikiai apsaugo odą nuo vėjo, šalčio, drėgmės.

  • Universalumas. Termo apranga puikiai tinka ir aktyviai veiklai lauke ir dėvėjimui biure, pavyzdžiui, po švarku ar kitaip. Jūsų vaizduotės bei poreikių reikalas.

  • Lengvai derinama. Tai labai lengvai derinama apranga. Pavyzdžiui, ilgomis rankovėmis paprasti termo marškinėliai puikiai tiks prie visko – ir džinsų, ir klasikinių kelnių su švarku, ir sijono. Nereikia sukti galvos ir derinti išskirtinių rūbų.

  • Platus pasirinkimas. Termo apatinių drabužių pasirinkimas šiomis dienomis yra išties platus, tiek stiliaus, tiek spalvų prasme, todėl kiekvienas gali išsirinkti jam labiausiai tinkantį variantą. Vaikams, vyrams, moterims.

Elektroninėje parduotuvėje Craftwear.lt rasite aukštos kokybės įvairių termo rūbų itin draugiškomis kainomis. Termo marškinėliai trumpomis, ilgomis rankovėmis, kelnės ir ne tik. Tačiau čia rasite ne tik termo rūbus, bet ir darbo drabužius, profesinę aprangą bei avalynę, pirštines, saugos priemones, laisvalaikiui ir dar daug visko vienoje vietoje. Apsilankykite ir išsirinkite jau dabar.

Pirkti internetu patogu, paprasta ir saugu. Jokių papildomų išlaidų kelionei, jokio skubėjimo, kamščių, eilių ir kitų nepatogumų. Pristatymas iki pat namų durų, saugus mokėjimas ir galimybė pakeisti netikusią prekę – pirkite komfortiškai.

Partnerio turinys

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: