(c) Stock.xchng archyvo nuotr.

Ketvirtadienį Kauno miesto savivaldybės taryba patvirtino nevyriausybinių neįgaliųjų sporto organizacijų sąrašą, kurių sportinė veikla bus finansuojama iš savivaldybės biudžeto. Šioms organizacijoms išdalinta 100 tūkstančių litų.

Lėšos bus skirtos šioms organizacijoms: Kauno kurčiųjų sporto klubui „Tyla“ (14 500 Lt), Kauno plaukimo meistrų ir neįgaliųjų klubui „Takas“ (10 000 Lt), Kauno krašto aklųjų ir silpnaregių vaikų-jaunimo sporto ir sveikatingumo klubui „Mes“ (6000 Lt), Kauno krašto invalidų sporto klubui „Santaka“ (19 000 Lt), Kauno aklųjų ir silpnaregių sporto klubui „Sveikata“ (17 500 Lt), Kauno specialiosios olimpiados klubui (14 000 Lt), Kauno neįgaliojo jaunimo rekreacijos ir sporto klubui (15 500 Lt), Kauno miesto neįgaliųjų draugijai (3500).

Kūno kultūros ir sporto pratybos ir mokomosios treniruočių stovyklos padės ugdyti darbingumą, savarankiškumą, bendradarbiavimą, ugdys sportuojančiųjų meistriškumą, neįgalieji turės galimybes treniruotis ir dalyvauti varžybose Lietuvoje ir užsienyje, taip pat įsigyti sportinio inventoriaus.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: