(c) kaunozinios.lt archyvo nuotr.

Skaudi Merilyn gyvenimo istorija dar kartą atgims Laisvalaikio namuose “Nautilus” jau balandžio 9 d. 19. val. Kaune.
Muzikiniame spektaklyje skambės žinomiausios Marilyn Monroe dainos, kurias atliks „Eurovizijos“ atrankų, Chorų karų dalyvė, aktorė Žydrė Šicher bei jos naujas scenos partneris, artistiškasis atlikėjas Gaudentas Janušas. Jai talkins klavišų virtuozas Daumantas Slipkus ir saksofonistas Juozas. Scenografijos, kostiumų ir idėjos autoriai Jurgita Minderytė ir UAB “KONTORA”.

Prie muzikinio Marlyn Monroe spektaklio prisijungia ir šių metų nacionalinės Eurovizijos atrankos atradimas Gaudentas Janušas. Gausiai ivairiuose TV projektuose koncertuojantis atlikejas muzikiniame spektaklyje ikūnis tris svarbiausius Marilyn Monroe gyvenimo virus. Gaudentas ne tik vaidins, bet ir dainuos kartu su Žydre.

Marilyn Monroe savo gyvenimu įkūnijo akinantį Holivudo blizgesį, kuris neretai asmeniniame gyvenime atneša tik daug skausmo. Gimusi neturtingoje šeimoje ji greit suprato, kad akinanti rampų šviesa – jos gyvenimo svajonių išsipildymas. Ir nors Marilyn aktorės ir dainininkės karjera susiklostė daugiau nei sėkmingai, asmeniniame gyvenime ji taip ir nerado to vienintelio, tik jai skirto, vyro. Gal būt tai ir nulėmė jos paskutiniąsias gyvenimo minutes. Ar Jūs kada jautėtės vieniši mylimojo glėbyje? Apie tai ir pasakos muzikinis spektaklis „Merilyn Monroe “geriau būti nelaimingai vienai, nei nelaimingai esant kartu”.

Išankstiniai bilietai jau prekyboje.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: