Akademinis politologų klubas kviečia mąstyti greitai

Akademinis politologų klubas, prisidėdamas prie Kauno jaunimo dienų, jau ketvirtą kartą kviečia visus išbandyti savo žinias, draugiškai pasivaržyti, linksmai praleisti laiką ir, žinoma, laimėti vertingų prizų.

Rugsėjo 22 dieną, 17 val., VDU Menų galerijoje „101“ (Laisvės al. 53) vyks „Mąstyk greitai“ – intelektualinis komandinis žaidimas.

„Tokie intelektualiniai žaidimai turėtų būti dažniau organizuojami, nes suteikia galimybę prisiminti tai, ką esi skaitęs, arba atvirkščiai, išmokti, sužinoti ką nors nauja.

„Mastyk greitai“ yra puiki proga „išlįsti“ iš savo kasdieninių mokslų ir praplėsti akiratį draugų būryje“ – apie APK renginį kalbėjo „Mastyk greitai 3“ pirmos vietos laimėtojai.

Žaidimą „Mąstyk greitai“ sudaro 30 įvairių klausimų. Jie yra suskirstyti lygiais nuo vieno iki penkių. Su kiekvienu nauju lygiu klausimai sunkėja ir už teisingą atsakymą gaunamų taškų skaičius didėja.

Laikas, skirtas atsakyti klausimą, su kiekvienu lygiu taip pat ilgėja, o jam ir visiems klausimams pasibaigus, sumuojami visi surinkti taškai ir skelbiamas nugalėtojas.

Norint dalyvauti: reikia surinkti 2-4 asmenų komandą ir užsiregistruoti el. pašto adresu: mastykgreitai@gmail.com. Registruojantis būtina nurodyti komandos pavadinimą.

Akademinio politologų klubo informacija

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: