Apdovanoti gražiausiai tvarkomų įmonių teritorijų nugalėtojai
(c) Kaunas.lt archyvo nuotr.

Gražiausiai tvarkomų įmonių teritorijų konkurso dalyviai ir nugalėtojai šiandien, rugsėjo 13 d., buvo pagerbti savivaldybėje.

Šiais metais konkurse dalyvavo 11 įmonių. Kai kurios iš jų konkurse dalyvauja jau kelintą kartą, o kai kurios – tik pirmą. Konkurso dalyvius ir nugalėtojus pasveikino miesto mero pavaduotojas Povilas Mačiulis.

„Gerbiami konkurso dalyviai, geras pavyzdys visada užburia kaimynus ir aplinkinius. Kaimynas, pamatęs gražų pavyzdį, tampa konkurentu. Ačiū jums už tai, kad ugdote konkurentus, norėtųsi, kad gražios konkurencijos tvarkant įmonių teritorijas būtų kuo daugiau. Dėkoju už jūsų pastangas, puoselėjant grožį“, – kalbėjo P. Mačiulis.

Rengiant gražiausiai tvarkomų įmonių teritorijų konkursą mero Rimanto Mikaičio potvarkiu buvo sudaryta komisija, kuri ir išrinko nugalėtojus.

Padėkos raštai ir gėlių puokštės įteiktos UAB „Elsis“ – I vieta, UAB „MeDonald Restaurants“ – II vieta ir UAB „Kauno vandenys“ – III vieta.

Mero pasirašytame padėkos rašte rašoma:

„Sveikiname Jus, dalyvavusius gražiausiai tvarkomų įmonių teritorijų konkurse.

Dėkojame už tai, kad puoselėjate aplinkos tvarkymo tradicijas, skatinate darbuotojus pamėgti tvarką ir grožį, formuojate teigiamą Kauno miesto įvaizdį.

Linkime gražių laimėjimų visose veiklos srityse“.

Ypatingas apdovanojimas „Pavyzdingiausiai tvarkoma įmonių teritorija” buvo paskirta Divizijos generolo Stasio Raštinio Lietuvos kariuomenės mokyklai. Šios mokyklos teritorija, esanti Aleksoto seniūnijoje, visada yra graži, tvarkinga ir pavyzdinga.

Padėkos raštai buvo įteikti ir kitoms įmonėms, dalyvavusioms konkurse: Kauno socialinių paslaugų ir statybos verslo darbuotojų profesinio rengimo centrui, Lietuvos sveikatos mokslų universiteto ligoninės viešajai įstaigai Kauno klinikos, UAB „Evlada“ – paslaugų ir pramogų parkui „Pažaislio parkas“, UAB „Dileksima“, UAB „Pūkas“, UAB „Ryterna“ ir UAB „VIP saldumynai“.

Konkurso dalyvius ir nugalėtojus pasveikino seniūnijų atstovai.

Susirinkusiems koncertavo profesionalus Kauno muzikos ansamblis „Ainiai“. Daug aplodismentų susirinkusieji skyrė solistams Gitanai Lapinskaitei ir Ryčiui Janulioniui.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: