Akademinis politologų klubas jau penktą karta kviečia mąstyti greitai

Akademinis politologų klubas kviečia Kauno bendruomenę išbandyti savo protines galias, loginį mąstymą ir kūrybiškumą.

Lapkričio 22 dieną, antradienį, 18:15 val. Politikos mokslų ir diplomatijos fakultete 303 auditorijoje vyks „Mąstyk greitai“ – tai intelektualinis, komandinis žaidimas, kuris pareikalaus ne tik sukaupto žinių bagažo, bet ir greito reagavimo į klausimą, sugebėjimo į jį pažiūrėti ne visada rimtai.

„Šis renginys svarbus tuo, kad ji organizuoja jauni, aktyvūs ir siekiantys naudos akademinei ir miesto bendruomenei žmonės. „Mąstyk greitai“ yra žaidimas, kuris skatina dalyvauti ne vien dėl azarto, bet ir dėl įdomių klausimų bei galimybės papildyti savo žinias. Šį kartą žaidimas bus ypatingas tuo, jog jį ves VDU dėstytojas“ – sako renginio organizatoriai.

Žaidimą „Mąstyk greitai“ sudaro 30 įvairiausių klausimų. Jie yra suskirstyti lygiais nuo vieno iki penkių. Atitinkamai su lygių, didėja klausimų sunkumas, suktumas bei, žinoma, už teisingą atsakymą gaunamų taškų skaičius. Laikas, skirtas išmąstyti atsakymą, su kiekvienu lygiu taip pat ilgėja, o jam ir klausimams pasibaigus, sumuojami visi surinkti taškai ir skelbiamas nugalėtojas.

APK žaidimą „Mąstyk greitai“ remia Kauno valstybinė filharmonija, „Vilko kartodromas“, Biliardo klubas „Entry“, „Boulingo alėja“, „101 kepyklėlė“ , „Miegantys drambliai“ ir „Selita“, todėl laimėtojams bus įteikti rėmėjų įsteigti prizai.

Registracija: mastykgreitai@gmail.com (būtina nurodyti komandos pavadinimą).

Akademinio politologų klubo informacija

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: