Gegužės 20 d., klube “Embassy” vyks pats karščiausias vasaros sezono atidarymo vakarėlis, kurio metu bus pristatomas naujai susikūręs VDU radijas. Norintiems gerai pasilinksminti, renginio organizatoriai siūlo nepraleisti įspūdingos nakties.

Tai pirmasis viešas radijo pasirodymas, kurio metu studentai ir kiti klubo lankytojai galės plačiau susipažinti su radijo veikla. Prisistatymo programa atspindės VDU radijo stilių – jaunatvišką ir priimtiną skirtingiems žmonėms, kadangi renginio metu skambės įvairi muzika, o klubo lankytojai galės sudalyvauti vedėjų sugalvotose užduotyse.

Dėl to, kad radijas transliuoja skirtingo stiliaus dainas, renginio metu taip pat vyraus dviejų skirtingų žanrų muzika: klubo atmosferą kaitins „house“ muzikos didžėjai – Dj Iewse ir Dj Simple, o nuo vidurnakčio savo pasirodymą pradės kviestinis svečias – Mantas, kuris atliks savo garsiausius hitus. Lietuviškos muzikos gerbėjai galės išgirsti tokius kūrinius, kaip „Čiuožki“, „Stok“ ir „Leila“.

„Klubas „Embassy“ – geriausia vieta radijo pristatymui, kadangi jame nuolat rengiami išskirtiniai vakarėliai, o jo pasirodymų programos labai skiriasi nuo kitų Kauno klubų“ – sakė Lukas Motiejūnas, VDU radijo viešųjų ryšių atstovas. Renginio vedėjai irgi neleis nuobodžiauti – iki vidurnakčio ves įvairias užduotis, kurių metu bus galima laimėti įdomių prizų, o savo jėgas išmėginti bus kviečiami patys drąsiausieji klubo lankytojai.

Dabar klubo įvaizdis kitoks: jame kiekvieną savaitgalį vyksta skirtingos tematikos vakarėliai, o „Embassy“ savaitgalis prasideda anksčiau nei kitur – nuo ketvirtadienio. Čia stengiamasi atsižvelgti į klubo lankytojų pageidavimus, tad dažnai rengiami teminiai vakarėliai, tokie, kaip „Black or White“, „Ligoninės priimamasis“, disko naktys ar garsiausių šių dienų pasaulio žvaigždžių muzikos vakarai.

Klube taip pat vyksta įvairūs rinkimai: „go go“ čempionatai, renkamos seksualiausios merginos, dažnai skelbiami įvairūs konkursai, organizuojami skirtingų kultūrų renginiai, o klubo vadovybė neapsiriboja vienu muzikos stiliumi – kviestiniai svečiai atlieka „pop“, „r‘n‘b“, „house“, „techno“ muzikos stiliaus kūrinius.

Trumpa VDU radijo istorija

VDU radijas buvo pradėtas transliuoti praeitų metų gruodį, kurio įkūrėjais tapo Haroldas Urbonavičius, Lukas Motiejūnas ir Donatas Bartkus. Šie trys Vytauto Didžiojo universiteto studentai paskelbė atranką, kurios metu komanda buvo papildyta iki trisdešimties žmonių. Dabar ją sudaro: laidų vedėjai, naujienų redaktoriai, straipsnių rašytojai ir muzikos montuotojai.

Nors radijo veikla įsibėgėjo tik prieš du mėnesius, kai buvo pradėtos transliuoti laidos, tačiau dabar jis sparčiai žengia pirmyn: svetainė yra nuolat atnaujinama, o laidų formatas tobulinamas, kad pritarauktų daugiau klausytojų įdomiomis diskusijomis bei gera muzika. Taip pat radijo svetainė reguliariai papildoma studentams naudinga informacija ir naujienomis apie renginius.

Čia muzika transliuojama ištisą parą, o, prisijungus aktyviems studentams bei radijo klausytojams, laidų kokybė tampa vis geresnė. Be to, dabar laidų yra kur kas daugiau negu pradžioje ir visos jos labai skirtingos. Vienose yra kalbinami kviestiniai svečiai, kitose galima atsakyti į klausimus ir laimėti prizų, dar kitose – išgirsti naujienų iš muzikos pasaulio. VDU radijas sparčiai populiarėja, o po pristatymo renginio tikimasi sulaukti dar daugiau klausytojų bei naujų veidų VDU radijo komandoje.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: