(c) Stock.xchng archyvo nuotr.

Nuo vasario 14 iki kovo 14 dienos Kauno miesto savivaldybėje eksponuojami VšĮ „Meda project“ organizuojamo socialinio projekto www.ebrumenas.lt, www.ebru.lt dalyvių – Kauno „Vėtrungės“ ir P. Mašioto pradinių mokyklų mokinių geriausi darbai.

Nuoširdžiai tikime, kad spėjote pasigrožėti, šiais unikaliais ir nepakartojamais vaikų darbais, o jeigu dar nespėjote, maloniai kviečiame sudalyvauti parodos uždaryme, kuris įvyks kovo 14 dieną Kauno miesto savivaldybės foje (Laisvės al. 96) nuo 11 iki 16 valandos. Renginio metu galėsite ne tik susipažinti su šio meno istorija, tapymo technika, bet ir išbandžius Ebru meną – tapymą ant vandens, patiems pajusti jo teikiamą malonumą, nes šiame mene tapyti gali visi!!! Tiesa už simbolinį mokestį, kuriuo jūs padengsite savo kūriniui reikiamas medžiagas. Bet nepatikėsite – vienu šūviu nušausite net tris zuikius! Atrasit save šioje meno šakoje. Sukurtą savo šedevrą vandens inde – parsinešite namo. O svarbiausia jūsų lėšos bus skirtos organizuojamai socialinei akcijai „Už spalvingą ir teisingą vaikystę”, kuri įvyks jau Balandžio 16 d. Kaune!

Kreipiamės į tuos žmones, kurie pirmą kart girdi apie Ebru meną ir kviečiame būtent jus – susipažinti su šia unikalia – tapymo ant vandens technika artimiau, o galbūt išmėginti atskleisti save ir savo sugebėjimus joje? „Imtis šios veiklos mus paskatino paskutiniu metu itin išryškėjusio tėvų ir vaikų susvetimėjimo, atitolimo socialinė problema. Šiuolaikiniam mokiniui, kaip ir jo tėveliams keliami labai aukšti reikalavimai, auga gyvenimo tempas, todėl sumažėja skiriamas laikas vienas kitam. Mūsų programos nariai, nenorintys siekti meninės technikos tobulumo, tiesiog turiningai leidžia laiką drauge su savo tėvais, šeima ir jos nariais. Čia visi kartu atsipalaiduoja, sumažina susikaupusią įtampą, išreiškia emocijas spalvų deriniais bei linijomis, o užsiėmimo pabaigoje kartu su visa grupe atlieka refleksiją. Labai esu laiminga, kad mūsų vykdomi užsiėmimai tapo kompleksiniu tėvų – vaikų susvetimėjimo, atitolimo socialinės problemos sprendimo būdų ir ne tik.“ Pasakoja VšĮ „Meda project“ vadovė Eglė Veršininienė.

Maloniai kviečiame apsilankyti parodos uždaryme Kauno miesto savivaldybės foje, Kovo 14 dieną nuo 11 iki 16 valandos, lauksime ir didelių ir mažų, atminkite, kad tapyti gali visi!

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: