(c) Stock.xchng archyvo nuotr.

Verslas – ne tik nesibaigiantys verslo susitikimai, krizės baimė, sąskaitų kalnai ir nuolatinis galvos skausmas. Verslas yra puiki erdvė kūrybai, naujų idėjų generavimui ir žaidimo elementams.

Apie pozityvų požiūrį verslą, įsitraukimą į veiklą kauniečiai galės išgirsti ir padiskutuoti lapkričio 12 dieną apsilankę viešose paskaitose, kurios vyks Kauno kolegijos Verslo vadybos fakultete (Pramonės pr. 20, Kaunas).

Lektorius, verslo konsultantas Algirdas Jonas Repšys provokuos ir kvies įvertinti savo verslumo galimybes paskaitoje „Ar aš galiu pradėti savo verslą?“. Į paskaitą kviečiami visi, kuriems rūpi atsakymas į šį klausimą. Apie jaunimą, verslą ir valdžios požiūrį kalbės Lietuvos Respublikos Seimo narys Vytautas Gapšys, pristatydamas pranešimą ,,Jaunimo verslumo ugdymas Lietuvoje: galimybės ir problemos“. Taip pat kauniečiai kviečiami naujausių knygų verslo tema parodą, kuris veiks Kauno kolegijos centrinėje bibliotekoje.

Atvirų paskaitų ciklas yra viena iš tradicinės Kauno kolegijos Verslo vadybos fakulteto šventės „Verslo dienos 2009“ dalių. Studentų verslumo fantazijos ir idėjos atsiskleis tarpplanetinėje verslo partnerių konferencijoje, vyks tarpplanetinės popierinių lėktuvėlių nuotolinio bei figūrinio sklandymo varžybos. Studentai organizuos aukcioną, kuriame viską bus galima atsiskaityti pačia kiečiausia valiuta – riešutais. Tradicinė šventė „Verslo dienos“ Kauno kolegijoje organizuojama trečius metus.

Renginio „Verslo dienos 2009“ programa:

Lapkričio 12 d. Kauno kolegijos centriniuose rūmuose (Pramonės pr. 20, Kaunas)

14.00 val. – vieša paskaita ,,Ar Jūs galite pradėti savo verslą?” – lektorius A. J. Repšys, (143 a.);

15.00 val. – paskaita studentams ,,Jaunimo verslumo ugdymas Lietuvoje: galimybės ir problemos“ – lektorius LR Seimo narys V. Gapšys, (231 a.);

11.00 – 17 val. – naujausių knygų verslo tema paroda (Kauno kolegijos centrinė biblioteka)

Išankstinė registracija į paskaitas telefonu (8-37) 75 11 25 arba el.paštu: laima.caronkiene@fc.kauko.lt
Registracija vyksta iki lapkričio 10 d. 16 val.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: