Azartiškos varžybos -
(c) V.Knyzelio/LFF.lt

Rugsėjo 3 dieną kultūros naktyje – „Kauno naktys: kultūra ir aš“, vyks intriguojančios ir azartiškos futbolo varžybos „Blondinės ir moterys už futbolą“.

Šis renginys – antrasis bandymas pakovoti su stereotipais apie blondines. Praėjusiais metais „Kauno naktyse“ juos paneigė didžiulio susidomėjimo sulaukusios pirmosios Lietuvoje blondinių rankų lenkimo varžybos „Stiprios blondinės“.

Šiemet naują iššūkį metė judėjimas „Moterys už futbolą“. Organizatorių teigimu, vien rankų stiprumo nepakaks – blondinėms teks pademonstruoti ir kojų vikrumą, spyrio taiklumą bei minties staigumą.

Išbandyti jėgas populiariausio pasaulyje sporto – futbolo – aikštėje kviečiamos visos Kauno ir Lietuvos šviesiaplaukes.

Jos išbandys jėgas futbolo varžybose 3 prieš 3, o žiūrovai galės dalyvauti įvairiose rungtyse bei konkursuose. Visų nugalėtojų laukia prizai. Didžiausią nakties intriga – futbolo aikštėje vyksianti blondinių ir brunečių dvikova.

Renginys „Blondinės ir moterys už futbolą“ vyks rugsėjo 3 d. nuo 20 iki 24 val. Laisvės alėjoje, prie restorano „Miesto sodas“.

Blondinių futbolo varžyboms 3×3 registruotis el. paštu: blondiniu.futbolas@gmail.com arba tel. 860179060 (Vilma). Komandai reikalingas pavadinimas ir 4 žaidėjos (3 bei atsarginė).

„Kauno naktys“ – trečius metus iš eilės vyksiantis nemokamas kultūrinis renginys, kurį organizuoja iniciatyvinė jaunimo grupė „Idėja Kaunui“. Planuojama, kad rugsėjo 3 d. naktinis kultūros renginys truks nuo 20 valandos vakaro iki 6 valandos ryto.

Lietuvos futbolo federacijos informacija

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: