(c) KaunoZinios.lt archyvo nuotr.

Praėjusį šeštadienį vyko ketvirtasis Bagažinių turgus. Įpusėjus turgaus sezonui jo organizatoriai teigia, kad Vakaruose populiari idėja prigijo ir Lietuvoje.

„Augantis prekybininkų skaičius, pastovūs pirkėjų srautai, geri atsiliepimai ne tik turguje, bet ir internetiniuose forumuose mums leidžia daryti prielaidas, kad Bagažinių turgaus idėja prigijo ir Lietuvoje“, – argumentus dėstė organizatorių atstovas Jonas Plenta.

Nors liepos 10 d. ir buvo darbo diena bei pasižymėjo karštu oru, tačiau turgaus prekeivių ir pirkėjų skaičius nebuvo mažesnis nei turguje prieš mėnesį.

Bagažinių turguje pirkėjai galėjo rasti įvairių daiktų, kurie parduodantiems nereikalingi, bet gali praversti kitiems: naudotos kompaktinės plokštelės, audio-video aparatūra, knygos, drabužiai, buities įrankiai, aksesuarai.

Vienas iš prekybininkų atsivežė ir Vytauto Didžiojo paveikslą, skirtą 600–osioms Lietuvos kunigaikščio mirties metinėms.

Bagažinių turgūs rengiami kiekvieno mėnesio antrą šeštadienį, iki spalio. Artimiausias turgus vyks rugpjūčio 14 d., automobilių aikštelėje, esančioje prekybos miestelyje „Urmas“.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: