Wikimedia Commons archyvo nuotr.

Buvęs Italijos premjeras Silvio Berlusconi (Silvijus Berluskonis) susitarė dėl skyrybų su buvusia žmona Veronica Lario (Veronika Lario) sąlygų, penktadienį rašo laikraštis “Corriere della Sera”.

Pagal tas sąlygas antroji ekspremjero žmona gaus po 36 mln. eurų per metus, arba 3 mln. eurų per mėnesį. Tokios didelės sumos bus mokamos, nes pagal įstatymą V.Lario po skyrybų turi turėti galimybę leisti tiek pat, kiek leisdavo gyvendama su S.Berlusconi.

Be to, atsižvelgiama į tai, kad pagal susitarimą visas nekilnojamasis turtas lieka buvusiam premjerui. Pavyzdžiui, S.Berlusconi liks vila Makerijuje kuri yra vertinama 78 mln. eurų.

Laikraštis pažymi, kad dėl skyrybų sąlygų buvo deramasi daugiau kaip trejus metus. V.Lario pareikalavo skyrybų 2009 metais, kai buvo paviešinta, jog pagarsėjęs mergišius S.Berlusconi dalyvavo manekenės karjeros siekiančios merginos, vadinusios jį “tėtuku”, 18-ojo gimtadienio vakarėlyje.

Buvusi žmona sarkastiškai pastebėjo, kad S.Berlusconi yra “drakonas, kuriam nekaltos mergelės siūlosi pačios”, taip pat skundėsi, jog jis buvo “negeras” ir tvirtino negalinti likti su vyru, “kuris jaučia silpnybę nepilnametėms”.

Pagal Italijos įstatymus skyrybos galimos tik išgyvenusios mažiausiai trejus metus oficialioje separacijoje. 56 metų V.Lario, kuri drauge su S.Berlusconi pragyveno maždaug 30 metų, susilaukė nuo jo trijų vaikų.

Buvusi aktorė susipažino su S.Berlusconi 1980 metais vieno teatro rūbinėje. 76 metų žiniasklaidos magnatas šiuo metu susitikinėja su viena televizijos žvaigždute, kuri už jį jaunesnė beveik 50 metų.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: