(c) Stock.xchng archyvo nuotr.

Liepos 1 dieną, ketvirtadienį, 19 valandą, laisvalaikio namuose “Nautilus” koncertuos Brian Cober & The Road Band.

Brian karjera iš tikrųjų prasidėjo, kai jis išrado Double Slide gitarą 1972 metais. Naudojant šią techniką jis sugebėjo platinti savo muzikines žinias ir meistriškumą.

Tarp 70-ųjų ir 80-ųjų jis keliavo Kanadoje, grodamas daug stilių su skirtingomis grupėmis. 1984 jis pradėjo groti originalią bliuzo muziką su savo mėgstamu bosistu ir būgnininku. Šis žingsnis leido dainuoti ir rašyti dainas taip puikiai, kaip ir groti gitara.

Su savo grupe „The Nationals“ jis išleido tris kompaktinius diskus. Jis grojo gitara Bo Diddley’s ture ir taip pat grojo su Long John Baldry, King Biscuit Boy, ir daugeliu kitų atlikėjų. Brian dažnai leisdavosi į keliones po Čikagą, Misisipę, ir Naująjį Orleaną, kad sužinotų daugiau apie muziką, kurią jis mėgsta. 1990-aisiais Brian grojo dvejuose turuose po Suomiją, būdamas apšildančiuoju muzikantu didžiųjų bliuzo atlikėjų koncertuose, ir keliavo Kanadoje.

90-ųjų pabaigoje Brian persikėlė į Torontą, mėgaudamasis ten didžiąja scena. Jis pradėjo organizuoti sekmadienines jam session Grossmans Tavernoje su tokiais svečiais kaip Jeff Healey, Burton Cummings, Colin James ir daugeliu kitų.

2010 metais Brian išleido naują kompaktinį diską, pavadintą „Real Far Gone“ ir yra labai laimingas, kad atvyksta groti į Lietuvą liepos mėnesį.

Bilietai: „Nautilus“ ir bilietai.lt. Kaina – 20 lt (sėdima) ir 10 lt (stovima)

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: