(c) stock.xchng archyvo nuotr.

Viešosios tvarkos tarnybos darbuotojai š. m. gegužės 31 – birželio 4 dienomis atliko Sanitarinės kontrolės objektų įvertinimą. Buvo patikrinti Lampėdžių, Kauno marių 1-asis ir Kauno marių 2-asis paplūdimiai, Ąžuolyno, Ramybės ir Vytauto parkai bei K. Petrausko g. ir Vydūno al. sankryžos skveras bei Radvilėnų pl. ir K. Petrausko g. skverai.

Taip pat per šią savaitę tarnybos darbuotojai surašė 16 administracinės teisės pažeidimų protokolų, kurie išsiųsti nagrinėti administracinei komisijai. Daugiausiai protokolų buvo surašyta už ant vejos ir šaligatvių statomas transporto priemones.

Po du protokolus surašyta už nelegalias reklamines iškabas be Savivaldybės išduoto leidimo ir prekybą viešoje vietoje be Savivaldybės išduoto leidimo. Be to, protokolai buvo įteikti už laikino statinio pastatymą be leidimo ant valstybinės žemės, už atliekų laikymą ir nepriežiūrą nuosavoje valdoje, už techniškai netvarkingo automobilio laikymą gatvėje prie namų, už komunalinių atliekų tvarkymo taisyklių pažeidimą, už statomas transporto priemones valstybės saugomoje teritorijoje.

Tarnybos darbuotojai nagrinėjo Administracinių teisės pažeidimų bylas dėl draudžiamos prekybos nuo grindinio ar dėžių. Priimti sprendimai dėl nuobaudų skyrimo ir parengti nutarimai. Taip pat buvo tirti iš gyventojų gauti skundai.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: