(c) kaunozinios.lt nuotrauka
Šiandien Jaunųjų konservatorių lygos Kauno filialo pašto dėžutėje buvo rastas laiškas pasirašytas Drąsiaus Kedžio, kuris šiuo metu yra ieškomas kaip įtariamasis dviejų žmogžudysčių Kaune byloje. Paketas iškart buvo perduotas policijos pareigūnams.
Pakete rastas DVD su daugiau valandos trukmės Kedžio mergaitės pasakojimu, taip pat bendras situacijos aprašymas, Kauno prokuratūros atsakymai į Kedžio raštus.
Apie šį įvykį kalbėjomės su JKL pirmininku Arnoldu Pikžirniu
Ką galėtų reikšti šis laiškas?
Šis laiškas buvo išsiuntinėtas visiems aukščiausiems valstybės pareigūnams tikintis sulaukti pagalbos. Jame kreipiamasi į gavusiuosius, prašoma imtis veiksmų.
Kodėl būtent JKL gavo šį laišką?
Kodėl šį laišką gavo JKL atsakyti vienareikšmiškai negalime, galime tik svarstyti ir spėlioti kodėl būtent mes jį gavome. Tikimės, kad policijos pareigūnams tai pravers, nors visą informaciją, kuri buvo laiške galėjome perskaityti ir šalies dienraščiuose.
Kokia JKL pozicija Drąsiaus Kedžio istorijoje? Ar palaikote visuomenėje plintantį antipedofilinį judėjimą?
Visas procesas turi vykti teisės aktuose numatyta tvarka. Tai yra svarbiausias valstybės principas ir bet koks linčo teismas nėra ir negali būti pateisinamas.

Šiandien Jaunųjų konservatorių lygos Kauno filialo pašto dėžutėje buvo rastas laiškas, pasirašytas Drąsiaus Kedžio, kuris šiuo metu yra ieškomas kaip įtariamasis dviejų žmogžudysčių Kaune byloje. Paketas iškart buvo perduotas policijos pareigūnams.

Pakete rastas DVD su daugiau nei valandos trukmės Kedžio mergaitės pasakojimu, taip pat bendras situacijos aprašymas, Kauno prokuratūros atsakymai į Kedžio raštus.

Apie šį įvykį kalbėjomės su JKL pirmininku Arnoldu Pikžirniu.

-Ką galėtų reikšti šis laiškas?

-Šis laiškas buvo išsiuntinėtas visiems aukščiausiems valstybės pareigūnams tikintis sulaukti pagalbos. Jame kreipiamasi į gavusiuosius, prašoma imtis veiksmų.

-Kodėl būtent JKL gavo šį laišką?

-Kodėl šį laišką gavo JKL atsakyti vienareikšmiškai negalime, galime tik svarstyti ir spėlioti, kodėl būtent mes jį gavome. Tikimės, kad policijos pareigūnams tai pravers, nors visą informaciją, kuri buvo laiške galėjome perskaityti ir šalies dienraščiuose.

-Kokia JKL pozicija Drąsiaus Kedžio istorijoje? Ar palaikote visuomenėje plintantį antipedofilinį judėjimą?

-Visas procesas turi vykti teisės aktuose numatyta tvarka. Tai yra svarbiausias valstybės principas ir bet koks linčo teismas nėra ir negali būti pateisinamas.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: