D. Motiejūnas bandys patekti į pagrindinę vyrų rinktinę
(c) BasketNews.lt archyvo nuotr.

„Kam poilsio? Kai numirsiu, pailsėsiu“, – rimtai atšauna Donatas Motiejūnas, paklaustas, ar užteko poilsio po vėlai pasibaigusio sezono.

Dvidešimtmetis puolėjas šiemet antrą kartą bandys patekti į pagrindinę vyrų rinktinę ir tai darys turėjęs vos kelias savaites poilsio.

Antrą birželio savaitę baigęs sezoną Italijoje, Motiejūnas dalyvavo talentų stovykloje Trevize, vėliau savo galimybes demonstravo JAV, kur apkeliavo 5 miestus, o po NBA naujokų biržos dirbo su Hiustono „Rockets“, kuri jį pasirinko dvidešimtuoju šaukimu, treneriais.

Birželio paskutinėmis dienomis Motiejūnas grįžo į Europą ir iki rinktinės stovyklos poilsiavo vos porą savaičių.

„Esu jaunas ir reikia dirbti. Kaip daugelis trenerių sako, krepšininkų poilsis yra dalis darbo. Galvoju, kad man daug poilsio nereikia, užteko poros dienų, išsivalau galvą ir reikia dirbti toliau“, – tinklalapiui „BasketNews.lt“ pasakojo Motiejūnas.

Pernai jis vienas pirmųjų buvo priverstas atsisveikinti su rinktine, kai treneriai jo paslaugų atsisakė jau po dvejų draugiškų rungtynių.

Šiemet kaunietis sako dirbsiąs iš visų jėgų, kad patektų į Europos čempionatą.

„Pernai atidaviau daug jėgų ir stengiausi viską parodyti. Ir šiemet bandysiu tą patį padaryti. Ne aš spręsiu, ar pateksiu, ar ne. Aš tas žmogus, kuris turi parodyti, kad galiu ten būti“, – sakė Motiejūnas.

Jonas Miklovas
BasketNews.lt informacija

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: