(c) kaunas.lt archyvo nuotr.

Birželio 4 d. Draugystės parke vyko Dainavos seniūnijos kūno kultūros ir sporto šventė „Sportuoja Dainava”, skirta lauko treniruoklių pristatymui gyventojams.

Šventėje dalyvavo miesto vicemerai Stanislovas Buškevičius ir Rimantas Mikaitis, Kultūros, savivaldos ir bendruomenių komiteto pirmininkas Raimundas Kaminskas, administracijos direktoriaus pavaduotojas Zenonas Abramavičius, tarybos narys Algimantas Mileika, individualios įmonės savininkė Jolanta Baranauskienė, UAB „Magistralė” direktorius Adomas Vaišvila, ir gausus sporto entuziastų būrys. Visus susirinkusius šventiškai sutiko Viešojo saugumo tarnybos orkestras. Buvo pristatyti lauko treniruokliai, kuriuos įrengė ir sumontavo Jolantos Baranauskienės individuali įmonė. Šie pirmieji lauko treniruokliai, pastatyti Kauno mieste, yra Kauno miesto savivaldybės dovana.

Dainavos seniūnijos lopšelių darželių auklėtiniai parodė žaismingą įvairiausių mankštelių kompleksą, su programa pasirodė ir neformalaus jaunimo ugdymo grupė “Reflex”. V. Kuprevičiaus ir „Versmės” vidurinės mokyklos padėjo organizuoti ir sportines varžybas. Jaunimas ir senjorai varžėsi krepšinio, smiginio, kvadrato, estafetės ir stalo teniso rungtyse. Šventės pabaigoje I-ųjų vietų nugalėtojai buvo apdovanoti vertingais sportiškais prizais, kuriuos įsteigė Dainavos sporto klubas, “Nordic Walking Style” konsorciumas ir restoranas „Skonio oazė”.

„Stebuklas! Nuostabu! Esame nepaprastai dėkingi už suteiktą galimybę kasdien puikiai pasimankštinti,“- dalinosi savo įspūdžiais Dainavos senjorai, po renginio eidami namo.

Dainavos seniūnijos informacija

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: