(c) stock.xchng archyvo nuotr.

Turite idėją ir norite, kad apie ją sužinotų kiti? O gal ieškote bendraminčių ar partnerių, galinčių padėti įgyvendinti Jūsų sumanymą? Portalas Miesto IQ.lt ir Kauno apskrities viešoji biblioteka kviečia dalyvius registruotis į kūrybinių idėjų pristatymo projektą „Pecha Kucha”, kuris vyks 2010 m. spalio 14 d., ketvirtadienį, 18.30 val. Kauno apskrities viešosios bibliotekos kavinėje (Radastų g. 2).

Pavadinimas „Pecha Kucha” (tarti: pečia kučia) kilęs iš japonų šnekamosios kalbos ir reiškia „trumpas kalbėjimas”. Tai idėjų pristatymo būdas, leidžiantis pateikti sumanymus efektyviai, lengvai, informatyviai ir patraukliai, naudojant skaidres ir taikant griežtus laiko limitus. „Pecha Kucha” – tai reta galimybė vos per vakarą pajausti miesto pulsą. Tai nauji žmonių kontaktai ir tinklai, kurie užsimezga per kiekvieną renginį.

Laukiame visų Jūsų idėjų, bet labiausiai – susijusių su šiomis temomis: biblioteka – trečioji erdvė, idėja miestui, kultūrinės erdvės laisvalaikiui ir verslui, papildytos realybės technologijos. Vakaro metu speciali komisija išrinks 3 geriausius pristatymus, kurių autorius apdovanosime TEO, Copy 1 ir bibliotekos įsteigtais prizais. Renginyje taip pat bus apdovanoti geriausieji praeito renginio dalyviai.

Daugiau informacijos apie renginį ir dalyvio anketą rasite pecha-kucha.lt.

Įėjimas nemokamas.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: