Darbinis vizitas Čekiškės seniūnijoje
(c) Kauno rajono savivaldybės archyvo nuotr.

Lapkričio 7 d. Kauno rajono meras Valerijus Makūnas kartu su Administracijos direktoriumi Ričardu Pudževeliu lankėsi Čekiškės seniūnijoje.

Su seniūnu Mečislovu Zavedsku buvo aptartos opiausios seniūnijos aktualijos, apsvarstytas poreikis įrengti apšvietimą pėsčiųjų takui, kuriuo moksleiviai eina iš mokyklos namo. Aplankyta Čekiškės Prano Dovydaičio vidurinė mokykla, su mokyklos direktoriumi Ričardu Saltonu tartasi dėl tolimesnių šios ugdymo įstaigos perspektyvų, dėliotos švietimo gairės.

Nuvykus į mokyklos Liučiūnų skyrių apžiūrėtos patalpos, suderinti einamieji patalpų apšiltinimo ir renovavimo klausimai, jų pritaikymo miestelio ambulatorijos reikmėms galimybės.

Vizito Čekiškėje metu nebuvo pamiršti ir senelių namai: lankydamasis juose meras V. Makūnas išpildė vieno iš namų gyventojų, Gintaro Bernoto, prašymą – padovanojo nešiojamąjį kompiuterį.

Kaip pasakojo senelių namų darbuotojai, Gintaras vienintelis iš jų globotinių moka naudotis kompiuteriu, mėgsta bendrauti elektroniniais laiškais, leisti laiką naršydamas internete. Paklaustas, ko dar stinga šiuose senelių namuose, čia gyvenantis šimtametis Antanas pajuokavo: „Nieko, tik sveikatos galėtų kas porą maišų atvežti“.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: