(c) stock.xchng archyvo nuotr.

Baltijos šalių oro bendrovė „airBaltic” nuo vasaros skrydžių sezono pradžios tarp Lietuvos ir Latvijos ims skraidyti 12 kartų per dieną. Kovo pabaigoje numatoma pridėti po papildomą dieninį reisą iš Kauno ir Palangos oro uostų bei vieną reisą iš Vilniaus.

Naujuoju skrydžiu sezonu „airBaltic” lėktuvai skraidys 3 kartus per dieną iš Kauno ir Palangos oro uostų, o iš Vilniaus bus siūlomi 6 reisai per dieną.

„Pavasarį ir vasarą padaugėja skrendančių atostogauti keleivių, tad siekiame sudaryti jiems palankesnes sąlygas keliauti jungiamaisiais reisais per Rygos oro uostą. Skrendant su persėdimu, žymiai sutrumpės laikas iki kito skrydžio. Tikimės, kad susidomėjimo sulauks nauji skrydžiai į Amaną, Beirutą, Madridą, Mančesterį bei kitus miestus”, – sako „airBaltic” viceprezidentas ir generalinis direktorius Lietuvoje Tadas Vizgirda.

Pasak T. Vizgirdos, tikimasi, kad papildomi reisai taip pat privilios į Lietuvą daugiau užsienio turistų, kuriems įdomu pamatyti ne tik Vilnių ar Kauną, bet ir Lietuvos pajūrį. Jį jau pamėgę vokiečiai, rusai ir skandinavai.

Iš kaimyninės Latvijos galima nuvykti į Atėnus, Baku, Dubajų, Jerevaną, Kijevą, Kišiniovą, Maskvą, Minską, Odesą, Pskovą, Sankt Peterburgą, Stambulą, Tbilisį, Tel Avivą ir daugelį kitų miestų. Vasaros sezono metu „airBaltic” iš Rygos skraidins 71 kryptimi.

Iš Vilniaus oro bendrovė šiuo metu siūlo tiesioginius skrydžius į Amsterdamą, Berlyną, Kopenhagą, Miuncheną, Paryžių, Rygą, Romą. Nuo kovo 4 d. bus pradėti tiesioginiai reisai į Londoną, o nuo vasaros sezono – į Dubliną, Hamburgą, Mančesterį, Oslą ir Taliną.

Rekomenduojame

kaunoaleja.lt yra Labdaros ir paramos fondo "Nedvejok" vykdomas projektas. Informaciją esančią šiame interneto tinklapyje kopijuoti ir naudoti be raštiško sutikimo yra draudžiama.
 
Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: