Daugiavaikė Apolianskų šeima apsigyveno naujuose namuose
(c) Kauno rajono savivaldybės archyvo nuotr.

Praėjusią savaitę Kauno rajone, Stanaičių kaime, gyvenančiai daugiavaikei Apolianskų šeimai nusišypsojo likimas, suteikdamas galimybę apsigyventi naujuose namuose, kuriuos bendradarbiaudamas su verslininkais, padovanojo LNK socialinis projektas „Auksinė širdis“.

Namo atidarymo iškilmėse dalyvavo laidos kūrybinė grupė kartu su pagrindiniais namo statybos rėmėjais: UAB „Magna Charta“, ūkininku Kazimieru Starkevičiumi, Kauno rajono savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoju Kęstučiu Povilaičiu, mero patarėja Aušra Degutyte.

Šeimai atvykus prie naujai pastatyto namo, visus pasitiko ryškiaspalvė vaivorykštė, tarsi simbolizuodama geresnio gyvenimo pradžią. Nesutramdomas jaudulys, ašaros, netikėtumas ir negalėjimas patikėti tuo, kad turės nuosavus naujus namus, lydėjo šeimą visą dieną. Apolianskų vaikai Lukas ir Aurimas greitai išsirinko būsimą savo kambarį. Mažoji Emilija nenustygo vietoje, vaikštinėjo ir apžiūrinėjo visus namus.

Šios šeimos istorija, tapo pavyzdžiu, kad net, atrodytų neįmanomi ir neįtikėtini dalykai kartais gali tapti realybe. Paklausti apie ką dabar svajoja, mama ir vaikai ilgai galvojo ir atsakė, kad dabar jau turi viską, apie ką tik galėjo svajoti.

K. Povilaitis padėkos renginyje prisiminė, negalėjęs patikėti laišku pranešančiu apie namo statybos pradžią, o po savaitės – apie planuojamą atidarymą.

A. Degutytė Savivaldybės vardu dėkodama rėmėjams sakė „…Tokie socialiniai projektai kaip „Auksinė širdis“, labdaros ir paramos fondai padeda mažinti žmonių socialinę atskirtį, todėl esame labai dėkingi, kad dar penkios širdys Kauno rajone gali plakti stipriau ir džiaugsmingiau, dalydamos savo širdies gerumą kitiems. Gera širdis yra brangesnė už karaliaus karūną“.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: