(c) Kaunas.lt archyvo nuotr.

Šiandien, lapkričio 8 d., Kaune, savivaldybėje, lankėsi „Eurobasket 2011“ organizacinio komiteto direktorius Mindaugas Špokas ir kiti šio komiteto atstovai. Jie atvyko padėkoti daugeliui savivaldybės specialistų, naujosios „Žalgirio“ sporto arenos darbuotojų, kurie nuoširdžiu darbu prisidėjo rengiantis čempionatui ir čempionato metu.

„Atvykome pasidžiaugti, kad čempionatas praėjo ne tik be jokių incidentų, sutrikimų, bet ir ypatingai sklandžiai. Šiandien norime padėkoti visiems, kurie labai gerai dirbo savo srityse.

Arena pastatyta, čempionatas įvyko, darbo grupėje dirbo savo srities profesionalai. Visi dirbo labai gerai, todėl svečiai apie Lietuvą ir Kauną išsivežė tikrai gerus įspūdžius.

Visi suprantame, kad ir nors mažo sraigtelio sutrikimas gali sukelti didelę griūtį. Labai malonu, kad net ir mažų sutrikimų nebuvo“, – kalbėjo organizacinio komiteto direktorius M. Špokas.

Savivaldybei jis įteikė čempionato medalį ir priminė, kad meras Andrius Kupčinskas buvo apdovanotas kaip Vyriausybės darbo grupės narys, todėl jam įteikė čempionato ženklelį.

M. Špokas pasidžiaugė, kad keičiantis miesto vadovams nebuvo politikavimo, darbai vyko sklandžiai.

Padėkos raštai buvo įteikti buvusiam merui Rimantui Mikaičiui, mero pavaduotojams Povilui Mačiuliui, Kęstučiui Kriščiūnui, Stanislovui Buškevičiui, Statybos skyriaus vedėjui Vigimantui Abramavičiui, Tarptautinių ryšių ir protokolo skyriaus vedėjui Raimundui Šmitui, Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjui Pauliui Kerui, Miesto įvaizdžio ir turizmo skyriaus vedėjui sauliui Kromalcui, daugeliui skyrių specialistų, policijos, Civilinės saugos tarnybos, Gaisrinės, Greitosios pagalbos tarnybų vadovams, atstovams ir kt.

„Dėkoju visiems darbuotojams, malonu, kad nebuvo jokių nesusipratimų. Visi kartu pademonstravome, kad Kaunas sugeba rengti tokio lygio renginius. Dabar lauksime sprendimo dėl atrankos čempionato. Jeigu jis vyks Lietuvoje, teks vėl pademonstruoti organizacinius sugebėjimus ir svetingumą“, – sakė meras A. Kupčinskas.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: