(c) "Flaer" archyvo nuotr.

Lapkričio 4-ąją dieną klaipėdiečių grupei „Flaer“ sukaks penkeri metai, kai pirmasis grupės branduolys susirinko į pirmąją repeticiją. Ta proga „Flaer“ įrašė naujausių dainų albumą „LLD 692” ir ruošiasi atsisveikinimo koncertiniam turui.

Demo albumas „LLD 692” yra išskirtinis tuo, jog visos dainos yra parašytos važiuojant iš koncertų ir į koncertus automobilyje. Albumas įrašų studijoje „Studijofonas“ gyvai įrašytas per rekordiškai trumpą laiką – aštuonias valandas. Dainas grupė žada sunumeruoti kilometrais, pagal tai, kur vykstant jos buvo sukurtos.

Jau spalio 30-osios koncertu Liepojoje, klube „Fontaine Palace“ (Latvija), “Flaer” pradės naujausio demo albumo pristatymo ir penkmečio jubiliejaus koncertinį turą. Koncertinio turo metu grupė taip pat apsilankys Vilniuje, muzikos klube “Artistai” (lapkričio 4 d.), Kaune, gyvo garso klube “Punto pizza” (lapkričio 5 d.) ir Klaipėdoje, muzikos klube „Roxy“ (6 d.). Po to lauks išvyka į Šiaulius ir Latvijos sostinę – Rygą.

Šis “Flaer” koncertinis turas tuo pačiu bus tarsi ir atsisveikinimo. „Atsisveikinsime su daugybe klaustukų, kylančių šiuo metu grupės gyvenime“, – pasakojo grupės vokalistas Adomas Stančikas.

Priminsime, kad grupė „Flaer“ jau yra išleidusi demo albumus „Eurovizija“ ir „Savaitė“, sugrojusi apie pusantro šimto koncertų ir šiuo metu groja atsinaujinusia sudėtimi.

Daugiau informacijos čia.

Flaer informacija

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: