Organizatorių archyvo nuotr.

Išsirinkti tinkamą sodybą vestuvėms nėra lengva užduotis, susijusi su daugybe dilemų ir dažnai stresinių situacijų. Būsimiems sutuoktiniams visada rūpi tobula aplinka svarbiausiai jų gyvenimo šventei. Vestuvių vietos pasirinkimas turi didelę reikšmę planuojant šventes, o jų išplanavimas ir išvaizda lemia stilistinio išdėstymo galimybes, taip pat turi įtakos svečių patogumui. Renkantis sodybą vestuvėms, verta vadovautis žemiau pateiktais patarimais – tai padės išvengti nereikalingų klaidų planavimo procese.

Vestuvių sodybos nuoma. Klaipėda ideali vieta švęsti

  • Vieta. Tai vienas svarbiausių faktorių renkantis sodybą. Sužinokite, ar jūsų svečiams bus lengva pasiekti savo tikslą. Vertindami vietą atkreipkite dėmesį į aplinką. Sodybos suteikia galimybę organizuoti vestuves lauke. Tai puikus sprendimas, jei svajojate apie vestuves prie Baltijos jūros.

  • Dydis. Sodybos dydis priklauso nuo laukiamų svečių skaičiaus. Atkreipkite dėmesį į tai, kokio dydžio yra šokių aikštelė. Svarbus yra patalpų išdėstymas. Įvertinkite galimą stalo išdėstymą.

  • Meniu. Tobulos vestuvių sodybos teikia savo maitinimo paslaugas. Tinkamai parinktas vestuvių meniu yra labai svarbus. Prieš priimant sprendimą, verta patiems paragauti siūlomų patiekalų ir įvertinti jų skonį.

  • Nakvynė ir parkavimo vietos. Kviečiant svečius iš kitų miestų reikia atkreipti dėmesį ir į nakvynės prieinamumą. Taip pat svarbu, kad automobilių stovėjimo vietų skaičius būtų pakankamas.

  • Techninė instaliacija. Prieš galutinai pasirenkant sodybą vestuvėms, reikėtų pasitikslinti ar veikia visa techninė instaliacija. Visų pirma svarbu vėdinimas ir oro kondicionavimas, taip pat elektros ir garso sistemos. Blogai veikianti vėdinimo Sistema ypač vasarą ar apšvietimo problemos gali veiksmingai sugadinti vakaro džiaugsmą.

  • Estetika ir universalizmas. Interjero išvaizda labai paveiks vizualinę patirtį. Visų pirma, sodyba ir jos aplinka turi vizualiai gerai atrodyti, nes norėsite tik gražius vaizdus užfiksuoti nuotraukų albume. Universalumo vertė leis pritaikyti sodybą prie pasirinkto stiliaus ir papuošti ją pagal savo pageidavimus.

  • Kaina. Tai esminis atrankos kriterijus, todėl jį reikia atidžiai išanalizuoti. Pirmiausia reikėtų pasidomėti, kokios konkrečios paslaugos įeina į bazinę kainą ir kokios papildomos išlaidos. Kai kurie patogumai į kainą gali būti neįskaičiuoti, pavyzdžiui, kaip salės dekoravimas. Nepamirškime aptarti visų formalių detalių ir individualių susitarimų.

Partnerio turinys

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: