Organizatorių archyvo nuotr.

Automobilis – viena iš dažniausiai naudojamų transporto priemonių. Daugelis be jo neįsivaizduoja savo kasdienybės: juk tai bene patogiausias būdas greitai pasiekti norimą vietą. Kelyje kasdien nutinka netikėtų įvykių, kuriuose apgadinamos transporto priemonės, o kartais nukenčia ir žmonės. Norint apsisaugoti nuo neplanuotų išlaidų, svarbu pasirūpinti tinkamu draudimu. Taigi, kaip išsirinkti geriausią tokias paslaugas teikiančią įmonę?

Atkreipkite dėmesį į reputaciją

Nepriklausomai nuo to, ar jus domina automobilio draudimas internetu, ar nuvykus į padalinį, prieš priimant spendimą rekomenduojama pasidomėti įmonės reputacija. Šiais informacinių technologijų laikais tai padaryti labai paprasta – daug duomenų galima rasti internete. Kai kurių kompanijų svetainėse arba kituose specialiuose puslapiuose galima rasti ir viešus klientų atsiliepimus, kuriuos perskaičius pakankamai lengva susidaryti nuomonę. Žinoma, nereikėtų nustebti susidūrus ir su keletu neigiamų komentarų – juk kiekvienas atvejis individualus ir tai dar nereiškia, kad konkreti draudimo kompanija yra nepatikima.

Kaip jau buvo užsiminta, automobiliais naudojasi daugybė žmonių, todėl tokia paslauga aktuali daugeliui. Atsižvelgiant į tai verta paklausinėti pažįstamų, kurie gali turėti gerų rekomendacijų. Tai – vienas iš patikimiausių būdų surasti profesionalią draudimo įmonę.

Įvertinkite paslaugų kainas

Tiek draudimas internetu, tiek nuvykus į artimiausią padalinį yra geras pasirinkimas visiems, norintiems pasirūpinti ramesnėmis kelionėmis. Prieš pasinaudojant juo vertėtų pasidomėti ne tik kompanijos reputacija, bet ir joje siūlomų paslaugų kainomis. Jas lengva palyginti internete, pasinaudojant specialiomis skaičiuoklėmis. Verta atsižvelgti ir į tai, kad draudimo kaina priklauso nuo daugybės aspektų, tokių kaip vairuotojo drausmingumas ir patirtis, taip pat – automobilio galingumo, pagaminimo datos ir jūsų gyvenamosios vietos. Didmiesčiuose eismas yra kur kas intensyvesnis, todėl natūralu, kad įvairūs eismo įvykiai kur kas dažnesni – tai įrodyta ir statistiškai.

Atsižvelkite į vietą

Tie, kurie nori draustis nuvykę tiesiogiai į padalinį, turėtų atsižvelgti ir į tai, kad įmonė nebūtų labai nutolusi nuo namų arba darbo. Juk daugelis tikriausiai nesiruošia dėl to vykti į kitą miestą. Draudimas internetu itin praverčia tiems, kurie nuolat dirba ir sunkiai atranda laisvo laiko. Šia paslauga galima pasinaudoti bet kur ir bet kada, tereikia su savimi turėti kompiuterį, planšetę arba išmanųjį telefoną. Taigi, jei planuojate savo laiką minučių tikslumu arba tiesiog mėgstate patogumą, rekomenduojama pasirinkti draudimo įmonę, kurioje paslaugas galėtumėte užsisakyti ir internetu.

Nepamirškite papildomų privalumų

Kiekviena draudimo kompanija gali pasiūlyti skirtingus privalumus, vienas iš jų – pagalba kelyje. Ji gali būti tiek bazinė, tiek išplėstinė. Pastaroji teikiama įvykus bet kokiam transporto priemonės gedimui ar kitam nenumatytam incidentui (pasibaigę degalai, pažeistos padangos ir pan.), dėl kurio neįmanoma tęsti kelionės. Be to, ji dažniausiai apima ir konsultaciją telefonu, automobilio pervežimą ir saugojimą.

Pagalvokite ir apie savo turtą

Jei domina transporto priemonės draudimas internetu ar nuvykus į artimiausią padalinį ir ieškote patikimos šias paslaugas teikiančios įmonės, vertėtų nepamiršti ir dar kai ko. Atsižvelgiant į tai, kad daugelis vairuotojų su savimi vežasi augintinius ar gabena įvairios paskirties daiktus, rekomenduojama rinktis tokią kompaniją, kuri galėtų apdrausti ir tai. Juk apgadinus brangų daiktą susiduriama su nemažais nuostoliais, o ką jau kalbėti apie mylimo augintinio sveikatą.

Atkreipus dėmesį į šiuos patarimus, priimti geriausią sprendimą gali būti daug paprasčiau. Tiesiog įvertinkite įmonės reputaciją ir vietą, taip pat – siūlomų paslaugų kainą ir papildomus privalumus: taip išsirinksite individualius lūkesčius atitinkantį variantą, nesvarbu, tai būtų draudimas internetu ar nuvykus į padalinį.

Užsakymo Nr. KMC200053

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: