Organizatorių archyvo nuotr.

Kapaviečių tvarkymas, tokiems atvejams priežiūros verslas siūlo paslaugas žmonėms, kurie nori papildomos priežiūros savo artimųjų kapų vietose. Gėlių dekoracijos. Sklypo priežiūra. Antkapių valymas. Be to, daug kitų paslaugų. Įmonių paslaugos apima daugelį paslaugų, apie kurias jau pagalvojote, pavyzdžiui, gėlių dekoravimo, sklypo priežiūros ir šienavimo paslaugos. Taip pat teikia daug kitų paslaugų, kurios patiks jūsų pageidavimams.

Palaikydami tvarką, švarų ir gražų kapą – tai būdas parodyti pagarbą ir pagerbti išėjusių artimųjų atminimą. Be to, dažnai lankantis jų poilsio vietoje apsivalyti, tai suteikia daugiau galimybių prisiminti juos privačiai ir asmeniškai ir galbūt gali padėti įveikti sielvartą. Jei jums reikia pagalbos tvarkant kapą, čia yra keletas patarimų, kurių turėtumėte atsiminti. Įsitikinkite, kad antkapis visada yra nepriekaištingos būklės. Antkapis yra labiausiai pastebima kapo dalis ir svarbu, kad ji visada būtų puikios būklės. Nors ne visada galite tikėtis, kad jis amžinai bus geros formos, tinkama priežiūra gali pailginti jo tarnavimo laiką. Kadangi cheminės medžiagos gali pažeisti antkapio akmenį, geriausias būdas jį nuvalyti yra vandeniu ir šepetėliu minkštais šereliais. Taip pat galite tiesiog nuvalyti sausu arba drėgnu skudurėliu. Jei pastebėjote įtrūkimų, drožlių ar lūžusių dalių, kuo greičiau kvieskite specialistus.

Pašalinkite piktžoles, lapus ir šiukšles. Daugumoje kapinių pasirūpinama šienavimu ir bendrais kraštovaizdžio darbais, tačiau jei norite, kad jūsų artimojo kapas atrodytų nepriekaištingai, šiek tiek jūsų pastangos gali turėti didelį skirtumą. Jei aplink kapinyną auga piktžolės ir lapai arba aplinkui guli šiukšlės, pašalinkite jas negaišdami laiko. Papuoškite laidojimo sklypą gražiomis gėlėmis. Puikus būdas iš karto pagyvinti kapą – papuošti jį gražiomis, šviežiomis gėlėmis. Jei jūsų mylimasis turėjo mėgstamų gėlių, galite jas padėti į vazą arba tiesiog paguldyti ant kapo. Taip pat pagalvokite apie daugiamečius augalus. Dar viena puiki idėja – laidojimo sklypą papuošti vainiku, kurį galėsite padėti ant antkapio arba prie jo. Žinoma, dirbtinės gėlės ir augalai tarnauja ilgiau, tačiau nusidėvėjus ar išblukus juos reikia pakeisti kitais.

Užsakymo Nr. KMC210236

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: