Organizatorių archyvo nuotr.

Švedijos prekių ir paslaugų rinka siūlo daugybę galimybių, o jos gaminiai žinomi visame pasaulyje. Ekonomika, daugiausia orientuota į gamybą, skatina didinti verslo veiklą su kitomis Europos šalimis, todėl šiuolaikinis verslas sunkiai įsivaizduojamas be kelių transporto. Kelių transportas turi daug verslo požiūriu svarbių pranašumų, tačiau visų pirma reikėtų pabrėžti jo universalumą. Tai pagrindinė transporto priemonė, turinti platų pritaikymo spektrą. Tokiu būdu galima gabenti praktiškai visus gaminius, prekes ir daiktus. Kas dar svarbu – jas galima gabenti praktiškai bet kur, tiesiai į paskirties vietą.

Verslo partnerystė su Švedija taip pat yra puiki galimybė Lietuvos verslininkams, nes Švedijos rinkos pranašumas yra atvira ir imli rinka, taip pat geras lietuviškų produktų pripažinimas, todėl jie ten yra labai populiarūs.

Eksportuoti prekes į Švediją verta, nes:

  • yra viena turtingiausių ES šalių;
  • turi labai išvystytą pramonę;
  • pasižymi labai dideliu suvartojimu;
  • yra gerai žinoma ir patikima Lietuvos prekybos partnerė;
  • jos ekonomika labai priklauso nuo tarptautinės prekybos.

Taigi įsiveržimas į Švedijos rinką yra galimybė ne tik didžiulėms tarptautinėms įmonėms, bet ir mažoms Lietuvos įmonėms.

Transportavimas iš ir į Švediją vykdomas sunkvežimiais ir keltais. Tokiu būdu kelionė tampa trumpa ir pigi. Pasirinkę patikimą transporto įmonę gabenančia krovinius Lietuva Švedija, galite būti tikri, kad visos prekės pasieks tikslą ne tik greitai, bet ir saugiai.

Pagrindiniai krovinių gabenimo privalumai būtų šie:

  • mažos sąnaudos ir mokesčiai, susiję su transporto priemonių eksploatavimu, sukuria tam tikras išlaidas, tačiau jos vis tiek mažesnės nei susijusios su krovinių gabenimu jūra ar oru;
  • didelis prieinamumas – sunkvežimių transportas yra universali paslauga, kuri yra daugelio šios pramonės įmonių pasiūlymų pagrindas. Tai leidžia ieškoti palankiausių variantų už priimtiną kainą ir optimizuoti logistikos operacijas,
  • sauga – platus priekabų ir puspriekabių pasirinkimas, šaldytuvai, šaldikliai leidžia pritaikyti transporto priemones pagal konkrečių produktų vežimo reikalavimus,
  • paslaugų lankstumas – yra galimybė pristatyti pilnus ir dalinius krovinius. Ekspedijavimas keliais leidžia įmonėms patogiai derinti smulkius krovinius su kitais rangovais ir sutaupyti išlaidas.
  • organizavimo paprastumas palyginti su kitomis transporto rūšimis, ypač jūra ir oru, reikia mažiau dokumentų.

Užsakymo Nr. KMC210236

krovinių ekspedijavimas

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: